6. Befrielsen.

Hvad mon slavetøsen mente med befrielsen da hun bestemte sig for denne titel tidligere i dag. Befrielsen. Det var derhen hun ville. hun ville skrive sig ud af sin ulykke. Først ville hun underkaste sig, gå i vinterhi, mærke forløsningen og derefter befrielsen. Nu må hun gå lidt dybere ind i det filosofiske univers og analysere. Hvad betyder egentligt befrielsen?

Hmm…en følelse af at blive fri for noget ubehageligt. Netop, det var det hun ville. hun ville befri sig selv for alle sine bekymringer omkring sin Herre. hun ville befri sig selv for sine tvivl om at Han elskede hende nok og var hende tro. Det behøver hun ikke. Fordi hun har besluttet før, at have 100% tillid til sin Herre. Og det har hun. hun ved nu, at grunden til at hendes Herre ikke responerer på hendes bombardement er ikke fordi Han ikke gider hende. Heller ikke fordi Han ikke elsker hende. Og heller ikke fordi Han ikke orker. Det er fordi Han er optaget ved noget andet. Han har forklaret hende at Han er der hvor Han er. Og nu er Han optaget af noget andet end sin slavetøs. Fordi Hans liv indebærer andre ting end slavetøsen. Derimod har slavetøsen besluttet at hellige sig selv til sin Herre fuldstændigt. Men hun kan godt se nu at det er ikke så godt, fordi hun går i opløsning hver gang hun ikke er sammen med Ham. hun sagde til Ham forleden at når den lange uregelmæssige periode fandt sted, hvor slavetøsen ikke ville se sin Herre så meget, så var hun nok nødt til at stå af som slavetøs og ikke virke som 24/7 slavetøs. Han sagde, at Han syntes det var en god ide. Så sagde hun, at måske ville det være svært at vende tilbage. Delvis sagde hun det, fordi hun ønskede at Han sagde at hun skulle aldrig høre op på noget som helst tidspunkt med at være slavetøs, i sine tanker og væremåde. Derfor blev hun lidt skuffet. Men Han svarede tilbage, at hun var så klog at hun ville nok kunne finde ud af at vende tilbage.

slavetøsen har haft tid nok til at tænke grundigt over dette. hun har tænkt, om det var det hun ville og om det var det der var bedst. Er hun kun slavetøs for sin Herre? Eller er hun en slavetøs af sit hjerte og vil blive det fremover, i hele sindet og hele livsstilen. Så tænker hun, at de der slavetøse er nogle stærke og kloge kvinder, hele bundtet. Alle sammen. Det er en betingelse. Fordi ellers kan man ikke holde til det. Ellers kan man ikke holde de Herrer ud. De dejlige Herrer. Og i slavetøsens tilfælde hendes dejlige Herre. Der skal noget bestemt til for at være slavetøs. For at være en ægte slavetøs. Og hun er en ægte slavetøs, det ved hendes Herre også. Han roser hende tit, især for hendes seksuelle ydelser som bliver bedre og bedre. Han har også trænet hende i at tilfredsstille Ham. Give Ham blowjobs og ride Ham. Han siger at hun er blevet god til det. hun er meget stolt og smigret over at høre det.

Derfor ved hun nu, som en slags befrielse, at hun er en gave. En gave til Ham. hun er lavet til Ham. Han har lavet hende til Ham. hun var ikke sådan når de mødtes eller var sammen første gang. Han har lavet hende sådan. Han kan gøre hvad Han vil. De har et stopord som er “timeout”. Det er aldrig blevet brugt. hun klynker og tuder lidt, så stopper Han. Han kan læse hende ligesom hun kan læse Ham. hun ved godt at det konstante opmærksomhedsbehov hun har over for sin Herre, vil på et tidspunkt dulme. Der vil komme ro over tingene, efterhånden som hun mærker trygheden. Faktisk sendte hendes Herre hende et billede for et år siden. Lige efter at hun var blevet en slavetøs. Det kaldes tryghed. hun havde det som et forbillede på sin computer i lang tid, indtil Han tog det væk fra sin computer fordi Han var træt af det. hun tror hun vil slutte det her skriveri med at kalde det næste indlæg “tryghed” og sætte billedet ind.

Nu må hun ransage sine tanker og spørge sig selv om hun føler sig befriet. Som titlen hentyder til. Ja faktisk, fordi hun er en stærk kvinde, som alle de andre slavetøse er. Men hun tænker alligevel i sin naive ærlighed, som er naturlig for hende, at befrielsen når også til hendes Herre. Ment på den måde, at Han skal ikke befries for hende. Det skal Han ikke, fordi det bestemmer Han selv. slavetøsens Herre bestemmer alt i deres forhold og Han bestemmer hvis Han har behov for at befries fra sin slavetøs. Han lukker for beskedene. Som Han har gjordt nu. Han svarer ikke hendes sms’er. Men, men…

i kraft af sin submissive karakter, så er slavetøsen tilbøjelig til at bøje sig for andre. Finde ud af hvordan hun kan gøre andre mennesker tilpas, finde ud af hvordan hun med sin opførsel kan bøje sig for andre så de føler sig overlegne og mere kontrollerede. hun lærte meget tidligt, at gøre disse ting overfor nogle mennesker i sit liv. Nogle ville kalde det selvværd. Men det er ikke det, det er mere at kunne behage. At kunne mærke at hun kan gøre noget så andre kan føle sig tilpas. Så må hun afgive noget af sig selv.

Nu tænker hun meget på det billede hun fik og gengav overfor sin Herre i den halvanden måned det tog dem at danne grundlaget for deres Herre/slavetøs forhold. hun så sig selv som den underdanige kvinde som gjorde alt for sin elskede mand og Herre, som respekterede hende. hun har enda ytret sig og skrevet historier om at hun evt en dag ville forære Ham en yngre en Han kunne fornøje sig med. hun har forestillet sig som Hans kvinde. Hans eneste elskede kvinde for livstid. Dette indebærer så at hun føjer Ham, behager Ham, tilfredsstiller Ham, accepterer Hans luner, finder på noget nyt der kan give Ham tilfredsstillelse. hun har faktisk flere gange fortalt Ham at det var det hun er. hun er kvinden i Hans liv. Han skrev til hende engang meget tidligt i deres forhold, at hun var den kvinde som Han har ledt efter i sit liv. hun tror på det. hun tror på Ham. hun ved nemlig at hun er stærk og skal også sørge for Ham. Han bestemmer, men nogle gange har Han brug for en stærk slavetøs som sørger for Ham. Som når de er ude at rejse, så er hun Hans sekretær, med uniform og det hele og hun sørger for Ham og det hele. Undtagen sidste gang, så sørgede Han for hende, hendes dejlige Herre.

slavetøsen ville ikke have troet at der fandtes denne her slags kærlighed, som hun har sammen med sin Herre. hun elsker det. hun elsker at være kvinde, underdanig, kærlig, mild, sød, smuk, blid, fræk og alt det andet. hun elsker sin rolle. hun siger altid at hun er det helhjertet, det er ikke en rolle for hende. Det er et spørgsmål om liv og død for hende. hun ved godt hun er heldig og hun ved godt at hun er en gave. På et tidspunkt vil hun sætte et billede af sig selv på denne offentlige side. Selvom hun ikke er den mest fotogene, så ved hun godt at hun er smuk. Men hun er ikke ung. hun er livserfaren kvinde med en masser af oplevelser bag sig, positive og negative. Men hun har kun været en slavetøs for en Herre i et år.

På en måde er det en befrielse for hende nu at være nået dertil i sine skriverier at hun kan give slip. Og være overbevist om at det er ikke hendes Herres mangel på kærlighed som gør at Han ikke svarer hende. Hvis de var i den rigtige verden, så ville hun være gagget og bundet i et bur. Og få lov til at ligge der og surmule. Men nu lægger hun en gag på sig selv.

På den anden side hvis hun ransager sin hjerne, så kan hun godt se hvorfor hun har valgt denne titel som en af de sidste tidligere i dag. I et forsøg på at skrive sig til ro og tilfredshed. Det er fordi, slavetøsen har altid levet på randen. På randen af livet og døden. Det har hun faktisk gjordt fra hun var en meget ung pige, som i dag ville blive defineret som barn. Dvs. før 18 års alderen. hun har altid udfordret skæbnen og livet. Derfor er der intet der kan tage noget fra hende. I det, består befrielsens. Eller hvad? slavetøsen har altid levet på randen af det der betragtes som acceptabelt. hun har født den datter, som er nu på vej i tog til Edinburg, efter at hendes fly var aflyst pga af sne. hendes rejsekammearat der er 40 år ældre end hende, er ikke hendes far eller hendes elsker. Men en mand der forstår at sætte pris på et menneske der er værd at investere i. Sådan er det.

Når slavetøsen tænker på sin dejlige Herre så vil hun tænke på Ham forneden. Hans dejlige fødder, som hun elsker at kysse. Hans dejlige læg, som hun elsker at massere når Han er træt. Hans dejlige frække lår, der kan gøre hende skør. hun elsker at røre blidt ved dem på indersiden. Knæene og alle musklerne. Hans dejlige lænder med Hans dejlige pik. Som dufter og smager vidunderligt. hun elsker at lade sin tunge og læber omslutte Ham. Snuse til Ham, kæle med Ham. Lade sin tunge lege med Hans hoved og kilde Hans pung. hun elsker dette sted på Hans krop. Det er den store tilfredsstillelse for hende. hun elsker Hans snart mindre mave, men sådan som den ser ud nu kan hun godt lide at kysse og kysse. hun elsker at slikke og bide i Hans brystvorter og lade sine fingre blidt kærtegne Hans skov øverst på Hans bryst. Når slavetøsen når højt op til sin Herre, og lader sine fingre kæle ved Hans skægbrodder så vælter liderligheden over hende. Det er det mest mandige og det mest seksuelle, næsten, som hun oplever. hun elsker når hendes Herre har ladet det vokse lidt. hun kan se små grå brodder og hun ville dø for det. Når hun nærmer sig Hans mund, som er et forbudt område, så nærmer hun sig det hun kalder klimaks. Det er det mest seksuelle område på hendes Herres krop. Det er ikke fordi Han har en specielt dejlig mund. Hmm…alligevel, det var den mund som kyssede hende i starten af deres forhold. Det var den mund som svar så dejligt blød og våd, og som tændte hende altid.

I begyndelsen af deres forhold, kom Herren på besøg hos sin slavetøs i hendes hjem. Det har Han faktisk ikke gjordt i et år eller mere. Da Han kom ind, så havde hun altid en gennemsigtig top på, var nøgen indunder og parat til Ham. Det stod faktisk i kontrakten. hun stod med spredte ben og hænderne bag ryggen med åben mund. hun modtog Ham altid i døråbningen, meget genert og underdanig. Det spillede hun ikke, og gør stadigvæk ikke. Nogen gange havde Han sms’et til hende og hidset hende op. Men det var ikke nødvendigt, fordi bare tanken fik hendes kusse til at blive våd og prikkende liderlig. Det  var før den tid hun havde fået besked på at at være altid glatbarberet. Men hun havde nogle brodder ved randen af skamlæberne. Han havde faktisk sat en skala for, hvor våd hun kunne blive. 1 til 10. Når den var nået til 10, var det begyndt at boble ud af hullet forrest på hendes skamlæber. hun var ret uskyldig og uerfaren, på trods af sin alder. Men hun gemte sig altid til sin Herre, fordi når Han kom med sin mund og kyssede hende så nåede hun til 10. Der hvor det boblede ud af hullet, de våde liderlige væsker.

Siden har slavetøsen altid været liderlig når hendes Herre gør krav på hende. hun tænder kun på Ham, og Hans begær. hun ved nøjagtigt om Han begærer hende eller ej. hun  skal hele tiden være på vakt. hun skal hele tiden sørge for at være dejlig, spændende og attraktiv for sin Herre. Fordi hun er klar over at den dag hun ikke er det, så skal hun ud at skaffe noget til Ham. Og det vil hun ikke nu. Ikke kun efter et år. slavetøsen elsker sin Herre og nyder at være en ydmyg underdanig slavetøs for Ham. hun nyder at være brugt af Ham til Hans egen fornøjelse.

Nu har hun skrevet nok om befrielsen. Eller måske skal hun skrive en smule om det at være befriet for Herren. slavetøsen er 100% overbevist om at når hendes Herre har valgt hende så betyder det også at Han vil ikke befries for hende. Det skal Han nok selv bestemme. slavetøsens Herre er en perfektionist. Han ved nøjagtigt hvad Han vil.

Befrielsen hos slavetøsen består i at hun er nu klar over at hendes Herre ved hvad Han vil. Han er ikke som hende, lidt ustabil og ved ikke rigtig ditten eller datten. Han er en beslutsom Herre, klog, intelligent, omsorgsfuld, strategisk, taktisk, kontrollerende og meget kærlig. Han er alt det slavetøsen ønsker. Og desværre har hun måttet slås med jalousi fordi Han er så smuk og dejlig og alle kvinder er vilde med Ham. Han får ikke fred for kvinderne. Og det er slavetøsens store sorg. Derfor må hun hver dag, med en lidt skamferet selvtillid spørge sig selv. Spørge sig om Han vil hende. Selvom hun ved at hun er smuk, og at hun også er eftertragtet af mændene pga sit udseende og måske også pga af sin underdanighed. Men hun skal hele tiden spørge sig selv, og hun er god nok.

Så spørger hun sig selv. Hvad vil hun ud af dette liv? Som alle ville kunne vide, så spørger man kun dette spørgsmål når man når en vis alder. Det sker automatisk. hun ville ikke have troet at hun kunne være sådan en liderlig slavetøs. Blive våd og parat hver gang hendes Herre gjorde krav på hende. Stramme sine skedemuskler om Hans pik og ride Ham af begær og liderlighed og kun tænke på Hans nydelse og ikke sin egen. Lytte til Hans stønnen, som så småt blev til højlydte, og til ord og befalinger. hun føjer Ham og tilpasser Ham med sin kusse og sit sind og hele sit liv.

Derfor er hun en gave til Ham. Og Han ved det. hun er sat på prøve nu, men det er Han også. Fordi selvom en Herre altid har det sidste ord og bestemmer alt, så vælger Han kun en stærk kvinde. Og slavetøsen har besluttet at være den sidste kvinde i Hans liv. Det vil det næste indlæg hedde.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under slavetøsverden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s