7. Den sidste kvinde.

Nu er slavetøsen nået dertil at skrive sit sidste indlæg i forsøget på at dulme sine følelser og sin sorg over sin Herre. hun har valgt at title sit sidste indlæg som den sidste kvinde.

Hvad betyder det? Inden hun gør det burde hun sætte tags på sine indlæg, fordi slavetøsen har behov for kommentar fra sine lignende fælles lidende nydende slavetøse/Herrer. Nåh men den sidste kvinde. Hvad betyder det?

Det betyder at slavetøsen har lige sendt en sms til sin Herre om at hun ikke har udført sin opgave fordi hun er tør som en ørken endnu. hun forventer ikke noget svar. Og hun ved ikke hvorfor. Måske er Han blevet slået i hjel. Derfor har hun skrevet endnu et sms om at hun ikke ved om han er i live eller ej. Så…tror …hun …at …hun…ikke kan gøre mere…end at vente. Måske skal hun ringe til Ham. Det har hun så prøvet og der svares ikke på opkald og det ligner Ham ikke. Inten er der noget meget galt eller så er Han simpelthen bare død, eller et eller andet sket med Ham. Hvordan kan det være at den slavetøs tænker sådan?

Skriv en kommentar

Filed under slavetøsverden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s