Telefonen var i uorden.

hun tog ud til sin Herre med Taxa, og det viste sig at Hans telefon var i uorden og fungerede slet ikke. Han var også træt og havde haft lidt halsbetændelse. Derfor havde Han ikke kunnet svare på hendes beskeder. Selvfølgelig fejlede Han ikke noget. Herren har altid kontrol, sådan er Han. Men hun fik lov til at sove på sit leje ved Hans hovedgærde, stille og tavs. Om morgenen kaldte Han sin slavetøs op i sin seng, som Han plejer, og hun fik lov til at tilfredsstille Ham ,som hun er blevet så god til. hun fik rigeligt med ros og klap. Senere tog hun toget hjem og hentede sin bil, og kom tilbage for at låne Ham sin gamle telefon. hun måtte så gå senere på dagen fordi Herrens søn kom og havde brug for at være sammen med sin far.

slavetøsen ved ikke om hun er for åben i dette offtenlige indlæg. Det må hun se ad. hun må se hvordan det udvikler sig. hun håber på at hendes Herre gør bud efter hende en enkelt dag her i julen. Men det er vilkårene, selv om de er svære. Han har et andet liv ved siden af, men slavetøsen er den eneste kvinde Han har. hun kan ikke dele Ham med andre. Ikke endnu, og måske aldrig.

slavetøsen ville ønske hun kunne varte Ham og pusle om Ham her i julen, som før i tiden har været en dejlig tid for hende. hun elsker at pusle og varte sin Herre. Men hun må acceptere at sådan er det. hun har haft hele december måned til at pynte hos Ham, bage småkager og gøre alle de ting som Han så godt kan lide. Fordi stor del af hendes slavetøs-tilværelse er huslige pligter. Stryge skjorter, gøre rent, sørge for blomster, lave mad og pusle om Ham. Han elsker det og belønner hende tit. Det gør Han kun når Han har lyst og mener at hun fortjener det. Han bestemmer det.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under slavetøsverden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s