Halsbånd, manchetter og seletøj.

En af de første ting hendes Herre gjorde, altså før hun skrev kontrakten efter ordre fra Ham, var at lave et halsbånd til hende. Han havde taget målene af hendes hals og lavede det smukkeste halsbånd ud af rødt læder med 3 kroge. hun følte det på den samme måde som med hendes julegave-smykker, at hun troede ikke sine egne øjne. At Han havde lavet det til hende. Det er smukt og det klæder hende meget.

Senere lavede Herren fodmanchetterne og dette år lavede Han hendes seletøj eller Harnish. Da havde hun heldigvis tabt sig til den størrelse hun er nu, og hun måtte stå en halv dag nøgen imens Han målte og lavede indtil hun fik et to-delt seletøj af sort læder. hun har desværre ikke brugt det så ofte, men det er der og bliver brugt når Han vil. Fodmancetterne er derimod brugt meget ofte og halsbåndet altid. hendes røde elskede smukke halsbånd ligger altid parat på bordet når hun kommer i residencen. hun ved at Han har i sinde at lave flere halsbånd til hende, når Han får tid. Noget hun kan bære offentligt.

Det er vigtigt nu at hun husker sig på disse ting. Ikke fordi hun tvivler på Hans kærlighed, men for at trøste sig og holde sin fokus. hun ved at hendes tid kommer, hvor Han kan tage sig af hende. hendes modsætning af en Herre har altid planer langt frem i tiden for hende, hvorimod hun i sin impulsivtet vil gerne her og nu. Det kan hun ikke tillade sig men kun være taknemmelig. Som hendes Herre siger, så kan hun aldrig takke nok.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under slavetøsverden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s