Tanker igen.

Nu er slavetøsen begyndt at få det skidt igen. hun må tage sig gevaldigt sammen, fordi hun savner sin Herre. hun ønskede at hun kunne være hos Ham hver dag og altid. hun ved også at hun har lavet en aftale med Ham, at de har deres Herre/slavetøs forhold hemmeligt og at de ikke kan ses i perioder hvor Han har sine børn som delefar. hun føler sig oftest som besat af Ham. hun tænker kun på Ham, hver dag, og hvert eneste øjeblik. Han er altid i hendes tanker. hun vågnede f.eks. i nat kl. fire med tanker til Ham. Vrede tanker. hun syntes Han udnyttede hende. Så skrev hun et indlæg, som hun ikke sendte. Fordi hun har ikke ret til at gøre krav. Han må udnytte hende og bruge til sig selv som Han lyster. Det eneste Han ikke må, er at misbruge hende. Og Han misbruger hende hvis Han ikke elsker hende. Så udnyttelsen skal hun vænne sig til og holde fokus. Han udnytter hende ikke bare seksuelt men på mange andre måder. Lige i det øjeblik hun spørger Ham direkte om noget, så svarer Han altid med det samme. Men Han skriver ikke eller kommenterer alle hendes andre skriverier. Nogen gange sætter Han gaggen på bordet, hvis hun er for snaksalig. Forleden dag var hun meget krævende og brugte en ubehagelig tone, og beskyldte Ham om forskellige ting. Hun nærmest skreg af Ham. Hun overrumplede Ham med sit temperament og jalousi. Senere fik hun lov til at mærke det tynde spanskrør, og Han lagde gaggen på bordet og sagde Han ville bruge den hvis det var. Hun lå lydigt og stille for Hans fødder resten af den dag. Ikke af frygt, men af nydelse og underdanighed. Fordi Han tog sig også kærligt af hende bagefter.

Faktisk har hun fået sin julegave fra Ham. Den fik hun for halvanden måned siden. Det var en af de dage hvor hun havde behov for bekræftelse og tvivlede på Ham. Da sprang Han op og hentede gaven. Den bestod af en halskæde med et stort hjerte, funklende af smukke sten. Ligeledes et armbånd der matcher, med et skinnende stort hjerte. Et par ørestikker med store stene fulgte med. slavetøsen havde aldrig set så smukke smykker før, og hun smeltede. Først troede hun ikke på at det var til hende, hun troede det var en fejltagelse. Men det gik op for hende at det kunne ikke være købt til en anden. Han har også tit sagt til hende at Han var meget skuffet over når hun tvivler på Ham. Derfor har hun også officelt besluttet i indlæg til Ham, at holde op med at tvivle på Ham og være jaloux.

Denne jul, hvor hun ser lidt af Ham vil hun bære sine smykker og se på dem hver gang hun savner Ham. Han har sagt og når hendes Herre siger noget så mener Han det, at Han kun vil have en lydig, underdanig og ydmyg slavetøs. Så hun må på sporet igen og igen når hun begynder at kræve at være en almindelig ligeværdig kæreste. hun har altid fået alt det hun har bedt om fra Ham. Han har bare sagt at hun skal sige det, ikke begynde med de usynlige krav, hvor Han skal læse hendes tanker eller forsøge at finde ud af og ende så med dårlig samvittighed. hun skriver dette sikkert til Ham i dag, på hendes private blog til Ham som også er her på siden, men hedder kun harasub.

Nogle af  de ting der står i protokollen er hendes præsentationspositioner når Han træder i et rum eller når hun kommer i residencen. Det vil hun skrive om engang, men nu er tænker hun især på den som hun altid skal bruge når Han tager imod hende i residencen og det er at knæle for Ham, kysse Hans hånd og takke for at hun må have lov til at tjene Ham den dag. Ligeledes når hun går, skal hun gøre det samme. Det er meget underdanigt og dejligt. Så når hun gør det, føler hun sig selv igen som den blide, søde, underdanige slavetøs igen.

Nu vil slavetøsen gøre hvad hun kan til at hygge sig lidt her i julen. hun har altid været meget for jul, pyntet og fulgt traditioner. Men denne jul og sidste jul efter at hun blev slavetøs og kom i residencen, har hun ikke rigtigt kunnet herhjemme i lejligheden. hun føler at hun hører til hos Ham. hun har været beskeden og påpasselig, selvom Han ofte har sagt, at hun måtte akkurat bestemme f.eks. dekorationer i vindueskarmen etc. Nu vil hun gøre hvad hun kan til at koncentrere sig om det hun har men ikke det hun ikke har og ønsker at have. hun har nemlig rigtig meget. hun er alt det hendes Herre ikke er og Han er alt det hun ikke er. Faktisk fandt hun en side engang på nettet med de beksrivelser af dem, men så tabte hun den igen. Men D/s personligheder var modsætninger. Det passede som sort og hvid med Herren og hans slavetøs. Det erstatter hinanden, hvis alt er vel og hun beholder sin fokus. Hvor dejligt er det ikke at få lov til at være en slavetøs for en maskulin Herre, som yder kontrol og beskyttelse for hende. Lige som i eventyrene.

hun ved jo godt at hun kan holde sig på måtten. Selvom hun ikke udfører sine opgaver, så kan hun holde sig. Være svulmende og parat den dag Han gør bud efter hende. Fordi så gør Han det af lyst, men ikke af forpligtelse. Han har et meget travlt liv, men det har hun ikke. hun har ofte givet løfter om at få mere travlt så hun ikke hele tiden skrev til Ham. Dennegang vil hun skrive sine nytårsfortsæt her på bloggen. De ting hun vil gøre i det nye år. Sidste år ville hun tabe sig og blive fit, som hun så gjorde. Dette år vil hun tænke sig godt om.

Reklamer

2 kommentarer

Filed under slavetøsverden

2 responses to “Tanker igen.

  1. Virkelig interessant blog – og du skriver altså fantastisk!

    Kh. Freja

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s