Tredje person og målet for næste år.

Meget tidligt i Herrens og slavetøsens forhold udtalte Herren sig om at Han ønskede at slavetøsen tiltalte Ham og sig selv i tredje person. Det var svært i starten for hende, men efterhånden syntes hun at det blev ydmygende at sige du til Ham. Det føltes som at række tunge ad Ham. Og at omtale sig selv som “jeg” føltes som at springe ud af slavetøs-rollen. Senere i protokollen skrev Herren at hun skulle omtale sig med navnet hara, slavetøsen eller hun og skrive det med et lille bogstav. Ligeledes skulle hun altid omtale Ham med stort, Herren eller Han. hun skulle helst indlede en samtale med min Herre. Dette er hun så blevet vant til og det er ganske naturligt for hende at gøre det nu. Også når andre er tilstede. Det er jo en del af hendes opdragelse til underdanighed. Fordi underdanig har hun ikke altid været, selvom hun er submissiv i forhold til sin Herre.

slavetøsen har altid været stærk og selvstændig, og det vil hendes Herre at hun er. Men hun skal være underdanig, hun skal tiltale Ham med respekt, venlighed og omhu på en helt bestemt måde. Alt dette står i nøjagtige detaljer i protokollen.

I sin klynkende, selvoptagne og krævende tilstand for tiden, går det pludselig op for hende at hun er nødt til at læse sin protokol og koncentrere sig om at udvikle sig henimod det næste stadie i sin slavetøs-tilværelse. hendes mål for næste år bliver at sætte tøjler på sin karakter som slavetøs. hendes egen selvdestruktive selvplageri skal vendes. Har hun brug for smerte må hun bede sin Herre om den fysisk. hun skal ikke påføre sig selv den psykisk. Det kan være slut nu. Hendes naturlige optimisme og glæde ved livet skal på bane igen. hun må se at komme ud af sin navlebeskuelsesperiode og komme videre. Begynde at yde i stedet for at ville altid få.

Det hjælper med sådan en blogside, både at skrive og læse alle de andres slavetøses tanker, gennem tiderne. hun kommer ud af sine egne fordomme og ud af sit eget fængsel. hun vil videre. Endnu engang er hun klar over at hun er heldig. hun er heldig fordi hun har en tolerant, dejlig Herre som hun elsker mere end alt her på jorden. Han tilgiver hende altid og Han er der altid for hende uanset hvad, men Han tager ikke imod kommando fra hende. Han er og bliver den naturlige dominante mand, stærk og tålmodig med et meget lyst og gladt sind. Som hun elsker. Mere kan hun ikke forvente.

Nu kommer Hans billede på hendes computerskærm og hun vil mange gange om dagen se Ham i øjnene, glæde sig og længes efter Ham. Hans stemme, Hans smil, Hans duft, Hans væremåde. Hans tilstedeværelse. hun skal faktisk fortjene at Han vil hende dennegang. Den bedste måde er at være stille og tavs, det elsker Han. Så det vil hun. Så må hun bare tage Foucault eller Bourdieu ned fra hylderne. Eller hun kan koncentrere sig energisk og massivt om hvordan hun kan glæde sin Herre næste gang de mødes. Med en overraskelse.

hun kan sørge for at give sine negle en ekstra omgang. Lægge maske i ansigtet, eller fede cremer på sin krop. hun kan træne dagligt sine lår og skedemuskler som hun har så ofte fået besked på. Ja der er uendelig mange ting hun kan gøre for at blive bedre. hun ved nøjagtigt hvad Han vil. Og hun ved godt hvad hendes Herre ikke vil. Han vil ikke en klynkende selvdestruktiv slavetøs, der skriver og snakker konstant :-). Så, så, så snart god jul. Nej hellere…God jul alle sammen ;)))

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under slavetøsverden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s