Det vidunderlige liv.

Lige inden hun tog afsted til residencen i går, fik hun en sms fra sin Herre med besked på at kun iføre sig selvsiddende strømper, eller strømpeholder og lingeri i julens farve indunder sin frakke. hun måtte hurtigt tage sin røde kjole af og nøjes med disse beklædningsdele selv om der var hundekoldt udenfor. Det var ikke første gang Herren havde givet hende besked på at iføre sig noget som hun selv havde tænkt. hun kan huske for akkurat et år siden, da hun skulle møde Ham på et cafe inde i byen. hun fik besked på at iføre sig en sort stram nederdel, hvid gennemsigtig skjorte og rød bh indunder. Akkurat dette tøj havde hun allerede lagt til side aftenen i forvejen. Dette slog hende meget dengang. hun var lidt skuffet fordi hun ville overraske Ham. Men hendes dominerende Herre er ikke så nem at overraske.

Selv om Herren var  glad for at se sin rødklædte slavetøs så havde Han dog nogle uafgjordte sager med hende. Han sagde til hende, at af kærlighed var Han nød til at opdrage hende., som hun ikke vil nærmere ind på her. Men striberne på hendes bagdel og ømheden i dag er vidnesbyrd om de slag hun fik. hun vidste godt at Han ville ikke tillade under 100 for hendes forseelse. Og det fik hun. Det var svært at sove på ryggen og sidde i dag.

slavetøsen beklager meget at have skuffet sin Herre. Luften blev renset og hun fik snakket rigtig meget med Ham inden hun forlod residencen. Han sørgede for at Hans slavetøs var tilfredsstillet, rolig, glad, lykkelig og meget taknemmelig da hun forlod Ham igen i dag. Nu varer det et stykke tid endnu, men hun ved at Han gør alt for sin slavetøs. Men omstændighederne byder ikke på andet lige nu. Herren huskede sin slavetøs på kontrakten og overholdelsen af den. Han huskede hende på at læse den grundigt og tænke over den. Det har været ret pinligt, at tænke på hvor selvoptaget hun har været og hvor nemt hun har haft med at miste sin fokus, på det der er det vigtigste. Det er at behage sin Herre og opfylde Hans behov. hun skal koncentrere sig om at være forudseende angående Hans behov. hun kunne have været dygtigere til at forsøge at aflaste Ham og pusle om Ham og tilfredsstille Ham i stedet for at stille krav og være optaget af sig selv og sine behov. Dette snakkede de om i morges, og det var dejligt.

De snakkede også om en sikkerhed for slavetøsen. Der var talen om piercing, tatovering og andre ting. Men Herren har ikke besluttet endnu hvad det bliver. Men noget bliver det, det sagde Han. Endnu engang har slavetøsen sluppet om hjørnet med sine forseelser og søgen efter grænser. Resten af dette år vil hun slappe af og tænke på alle de ting hun vil blive bedre til næste år. hun vil gå i detaljer angående ændring af karakter, hvor hun konkret sætter op et alternativ til ændring. Det bliver først og fremmest at takle livet i den periode hun ikke er sammen med sin Herre. Så hun ikke forvolder ulykker eller plager sig selv og dermed Ham. Herren og Hans slavetøs har det rigtig godt sammen. De skændes aldrig, og er glade for hinanden. De rejser og nyder livet i alle de stunder Herren har tid og mulighed.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under slavetøsverden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s