Stadigvæk ro.

Nu har hara læst mange andre slavetøs-blogs. Og disse kvinder er ikke kun meget stærke men ekstremt følsomme, og elsker deres Herrer ekstremt meget, ligesom hara. Det er en livsstil med meget intense følelser og oplevelser.

slavetøsen føler at hun har været i en lidt trist, melankolsk periode her på det sidste, men mærker lyset forude. Og glæden ved at tilhøre sin Herre og være ejet af Ham. Han har ikke haft så meget tid til hende, men det blev til et lille møde i går på en cafe. Lige som sidste år, og med efterfølgende sms bagefter. Det varmede og kan holde hende rolig længe. Så har hun fået datoen for deres næste møde i residencen, som vil vare i 3 dage. Da vil hun kunne udføre sine protokol-pligter. Indtil da vil hun forberede sig og gøre sig lækker. Fitnescenteret venter på en hårdarbejdende slavetøs.

hun har aftalt med sin Herre at Han kommunikerer med hende hver dag. Det har hjulpet hende meget, Han gør alt for hende hvis Han kan. De snakkede om deres udvikling, især slavetøsens træning fremover. hun synes det er spændende. Det drejer sig om en af hendes roller i residencen som kurtisane. Sådan som hendes protokol foreskriver. hun synes dog nogen gange at hun forbløffer sig selv, med sit klynkeri og måske lidt barnlig tilgang, men på den anden side er alt tilladt. Udviklingen skal gennemgås, og faserne kan ikke springes over. For så bliver det ikke ægte og naturligt.

Herren har forlængst opstillet et mentalt billede om hvordan Han vil have sin slavetøs. Det skal inopereres, men ikke spilles som en teaterrolle. slavetøsen tror på Herrens realitetssans, og at det billede Han opstiller bygger på hendes muligheder eller potentialer. Ellers ville det være en umulig opgave. Han har forlængst spottet hvem hun er, selv om hun gerne vil lave et attraktivt billede af sig selv for Ham :-). Så er der nogle ydelser som hun automatisk er blevet bedre til, fordi hun ville behage sin Herre. Disse ydelser har Han rost hende meget for, men de skal konstant holdes vedlige. Det drejer sig om hvordan hun tilfredsstiller sin Herre seksuelt. hun har øvet  og øvet, og efterhånden som hendes egne behov sidestilles og hun lytter efter Hans nydelse, bliver hun bedre. hun kender hver millimeter. Men det kan også blive trivielt. Derfor skal hun hele tiden være på vagt, og være opmærksom. Især på sin fokus. Teknikken er nem, men følelsen og tilstedeværesen er det vigtigste.

slavetøsen kan ikke opdrage sig selv, men blive opdraget af sin Herre i det billede Han ønsker og i det tempo Han har tid og lyst til. slavetøsen har været ualmindelig krævende og hård ved sin Herre her på det sidste. hun har provokeret Ham lidt ekstra, men heldigvis elsker Han hende nok til at ville hjælpe hende på ret kurs så hun kan genfinde sin fokus. Og Han giver hende sin velfortjente straf.

Før hun mødte sin Herre havde hun nogle forestillinger og fantasier om sex og tilfredsstillelse. Men det er væk, hun blev langsomt ledt af sin Herre ind i det sorte univers, hvor underkastelsen og hengivelsen blev det vigtigste for hende. hun har altid sagt at alt tager tid. hun har et mangfoldigt liv bag sig og regner med at det bliver ved med at udvikle sig på den måde. Hvis man vil noget, kommer man derhen. Medmindre man på vejen får øje på noget andet. Sådan er livet. Konstant bevægelse og udfordringer og opgaver.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under slavetøsverden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s