Dejligt nyt år og orgasmekontrol.

Det var dejligt at vågne i morges for slavetøsen, og tænke på at hun nu kunne udføre sin opgave som Herren har givet hende. hun var en smule ked af at skulle sige farvel til en meget nær slægtning, som hun har dyb kærlighed for, men tanken om, at slægtningen var i gode hænder et andet sted, gjorde det ikke så slemt. Derfor er slavetøsen alene igen, og kan udføre sine pligter.

Herren har rost hende for at hun gør det uden at spørge, men afgiver sin frie vilje. Han har skrevet til hende et smukt brev, hvor Han tydeligt udtrykker sig om Hans planer for hende på lang sigt. Det giver slavetøsen stor tillid og tryghed når Herren skriver sådan. hun mærker så at hun er Hans slavetøs, beskyttet og sørget for selv om de ikke kan være sammen fysisk. Det giver hende den ultimative tryghed og en meget stor ære. hun er Ham dybt taknemmelig.

Det er nemlig ikke altid det fysiske det drejer sig om. slavetøsen gennemgår en orgasmetræning for øjeblikket, med guidning fra sin Herre. hun har fået til opgave at tilfredsstille sig selv hver dag imens hendes Herre ikke er tilstede. hun havde svært ved det imens hun havde besøg, men nu vælter liderligheden over hende i begyndelsen af det nye år. hun har allerede fået 3 dejlige orgasmer i dag, men besked skal hun altid give til sin Herre når opgaven er udført. hun siger også hvis hun skal holde pause eller lade være.

I slavetøs-kontrakten, som består af 7 punkter, står der at hun altid skal bede om tilladelse til at kæle med sig selv, sige når hun kommer og hvilken styrke det er. Dette har hun altid efterfulgt, dog med nogle få ulydige undtagelser, som har kostet hende. Herren og slavetøsen havde et styrkesystem engang, som de så ikke bruger så meget mere. Men der er gode orgasmer og der er mindre gode orgasmer. Herren er ved at lære sin slavetøs at kontrollere dem, eller i hvert fald at fremkalde dem bevidst og kontrolleret.

Til slavetøsens ofte stor pirring har Herren meget ofte stoppet, når hun lige var ved at komme og pisket hende. Så er Han startet igen med at ophidse hende indtil hun lige var ved at komme og så starter det forfra. Det har ofte pirret slavetøsen meget, men hun adlyder blindt. Hvis Herren kan lide det, eller hvis Han ser en mening med det så må det være sådan. hun underkaster sig fuldstændigt. Dette har også ophidset hende og gjordt at det bogstavelig talt drypper ud af hende. Det er så ofte endt med at “garanten” som slavetøsen kalder den store, er blevet brugt. Da har hun ikke kunnet flygte. Meget ofte bundet på hænder og fødder. Selvom Herren har gjordt alt muligt til at fastlåse hende, har hun oftest kunne klemme lårene sammen når hun har fået nok, eller give tegn gennem gaggen. slavetøsen har altid måttet bede om at komme, og takke for sine orgasmer. hun må også takke hver gang hun tilfredsstiller sin Herre til udløsning.

Det er selvfølgelig ikke altid det er på denne måde som beskrevet før. Men regelmæssig og det elsker hun. Men den blide, bløde, våde og nænsomme tunge i fred og ro er også dejlig og det skulle hun så forestille sig i formiddags, når Herren befalede hende den sidste orgasme. hun fik besked på at rengøre sine instrumenter og hvile til i eftermiddag.

slavetøsen har rigtig mange gode minder med sin Herre, på alle led og kanter. Han har ofte sagt at tingene går i cirkler. Tanken synes hun er dejlig, fordi så ved hun at hun får lov til at opleve nogle ting igen. Der er nemlig altid nyt, næsten. I starten syntes hun det var spændende, så kom der en periode hvor hun blev meget utryg, men nu er hun altid glad for lille smule opmærksomhed hun får af sin Herre. I de sidste måneder har slavetøsen dog mærket at hun får større mental tilfredsstillelse at kunne tilfredsstille sin Herre, behage Ham og glæde Ham på en måde. Se Ham smile af glæde. hendes egen seksuelle tilfredsstillelse bliver lige som meget kropslig, men den mentale er hos Ham.

hun ved at hun kan fortælle sin Herre en fantasi eller tanke eller ønske, og så lige pludselig gør Han det på et tidspunkt. Det er så mærkeligt, men slavetøsen har skrevet i indgangen af hendes blogside her, at hun har skrevet histiorier for sin Herre efter Hans ønske og at de var blevet til mange. Han sagde til hende senere at nogle af dem beskrev det som Han havde tænkt, så hun var forud for Ham. Det satte så en stopper for hendes historier fordi det nytter ikke noget at tømme fantasibrønden for hurtigt.

haras Herre har sådan en god måde at udtrykke sig, både skriftligt og verbalt. Men engang sagde Han i en fb-besked at de kun havde løftet en lille flig af det der var muligt i dette univers. Det var på det tidspunkt hvor hun ikke havde underkastet sig helt, men var forbeholden og fortalte Ham ikke om alle sine fantasier. Altså gamle fantasier før hun mødte Ham. Fordi da var fantasierne anderledes. Nu har hun en Herre som hun vil bevare og beholde for sig selv.

slavetøsen så filmen om O i aftes. For anden gang og alene. Der er ting som hun forstår mere nu, men der er andre ting som hun tager afstand fra, eller er ikke parat til. Men O´s motiv var helt i gennem at blive elsket. Dette var del 1, og har slavetøsen også set del 2 og ved hvordan den ender. Men hun tænkte nu, at det var O som havde magten, selv om hun underkaster sig. Det ender også med at O bliver dominant også. slavetøsen ønsker ikke at være dominant, kun submissiv.  Nåh men det er bare sådan tanker. Livet er så dejligt foranderligt, og har man kontakt med kernen i sig selv, er man åben for alt muligt i det tempo éns psyke tillader. Synkroniseringen hos Herren og slavetøsen er gået meget godt, selv om der nogen gange har været kurre på tråden. Men aldrig alvorligt, og i den sidste ende er det slavetøsen som må bøje sig for sin Herre og tilpasse sig Ham. Men selvfølgelig med konstant opmærksomhed på sine egne følelser.

Skriv en kommentar

Filed under det mørke univers, slavetøsverden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s