Flere nytårstanker.

Nu på den første dag i 2011, så synes slavetøsen det er dejligt at kunne slappe af med housecoat, kaffe og lidt at bide i. Med computeren på skødet, og bare skrive løs. Denne blog er jo for hende selv, og måske lille smule at delagtiggøre andre i hendes liv og tanker som slavetøs. hun har jo et andet blog til sin Herre. Nu når der er ro og tilfredshed over tingene, ser hun lige pludselig døre åbne sig, og mulighederne strømme ind. Det der med døre er sådan en dejlig tanke som Herren har skrevet engang til hende og som hun måske sætter på bloggen her, hvis hun får lov. Hendes Herre har sagt at hun kan skrive hvad hun vil, så længe deres id er bevaret. Sådan er det i denne verden. Det må accepteres.

slavetøsen har tænkt på, at uanset om hun har studeret alle de ting hun sysler med på et meget højt niveau, så er det alligevel lige som det skal fordøjes et sted dybt inde i følelsesregionen, eller i hjernen som Herren ville kalde det :-)…fordi selvfølgelig er det kun tanker og hjernearbejde, men følelser er heldigvis en menneskelig egenskab, ikke drift eller instinkt, men en automatisering af oplevelser som kalder på bestemte reaktioner…bla bla bla…hun ville slet ikke ind i filosoferinger nu.

Men slavetøsen har ofte måttet forstå tingene før hun kan objektivisere dem og mærke dem på afstand. I virkeligheden ønsker hun kun at sanse og adlyde sin Herre, og stole på at hun bliver ført i den rigtigte retning. Men hun kan ikke tillade sig det, fordi hun har jo et andet liv. Kunsten er derfor ofte at finde en balance. Lade det andet liv vige, men dog ikke på den måde at det bliver diskvalifiseret. Det har slavetøsen faktisk gjordt længe. hun har været fuldstændig ligeglad med sit andet liv, kun optaget af at være slavetøs for sin Herre. Engang læste hun på en blog om en glaskugle, man kunne sætte sig ind i og bevæge sig rund i omverdenen, isoleret men dog ikke. Det er en lille smule utryg tanke, fordi slavetøsen forestiller sig glasset meget tyndt. Var det hårdt og robust ville det være ok men det tynde glas kan nemt knækkes.

Nu når slavetøsen tænker på det sidste år, som man ofte gør sådan 1. januar, så tænker hun på at hun har været igennem mange svære ting. Ikke alene at være låst inde i en elevator på vej op i lufthavnen for at møde sin Herre, hvor de skulle nå et fly et par timer senere. kl. 5 om morgenen. Men mange andre svære ting. Og hun ville vove at påstå at mange af de ting har direkte forbindelse med hendes nye liv som slavetøs, og hendes besvær med at koordinere det med sit andet liv.

I dag, første januar 2011, ser hun sig selv som en kvinde som er på vej til at være en slavinde for sin Herre. Hvis hun sammenligner det med hunde, så er en slavetøs at være en hvalp men en slavinde at være en moden hund. Det skal slet ikke forstås negativt, men kun positivt. Faktisk har slavetøsen often tænkt på sig selv som en kælen hvalp, der elsker at slikke og kysse sin Herres fødder og hænder og alt på Hans krop. Han klapper hende også nogen gange på hovedet, som man gør med hunde. Især når hun har tilfredsstillet Ham og lægger sig blidt og vasker Ham med sin tunge og holder beskyttende om Ham. Der er intet negativt eller ydmygende i det.

slavetøsen elsker at være ydmyg for sin Herre. Det står også i det første punkt i kontrakten. Men hun kan ikke lide at blive ydmyget af Ham. Og det er meget sjældent hun er det, og aldrig bevidst fra Hans side. De prøvede engang at sætte sådan en bånd i hendes halsbånd og lade hende gå på fire ben i snor med Ham. Han spurgte hende om hun kunne lide det. Det kunne hun ikke, og det kunne Han heller ikke. Så det har de aldrig gjordt igen.

Herren har altid ønsket og behandlet sin slavetøs som en elegant, sofistikeret kvinde med respekt. Han er en Dominant, følsom Herre der kan lide smukke ting og have kontrol over dem. slavetøsen har forskellige funktioner og roller for sin Herre. De er alle beskrevet i protokollen.

Alle roller har en særskilt uniform. hun er chauffør med mørk kjole eller nederdel og sort læderjakke. hun søger faktisk en kasket, som ikke er alt for afslørende. Hun er også stuepigen med sin stuepigeuniform. hun gør rent i residencen og har en liste som hun krydser af på og hun elsker denne funktion. hendes stuepigeuniform er smuk. To-delt, så nogen gange kan hun bruge kun den ene del og så den anden, med andet og uden. Der er et forklæde som hun kan bære alene eller når hun har noget andet på. I nogle tilfælde hvis hun har en sort stram nederdel og hvid skjort, som en rigtig stuepige. Men altid med høje hæle. hun har mange af slagsen, men hendes ynglings er røde læderstiletter, med en rød sløjfe. Meget behagelige, til alle de pligter hun har. Men når hun skal lave det grove arbejde som at afkalke fliser, så har hun kun en lille skjorte på.

En anden rolle er massøsen. slavetøsen har studeret efter befaling fra sin Herre, forskellige massageteknikker. hun forsøger hele tiden at dygtiggøre sig, men er ikke altid dygtig nok til at læse sig til. hun vil helst prøve alt på Ham i stedet. Her har hun også en uniform. Kort top af forskellige slags og altid g-streng som er bundet til siden. Tilhørende bord, olie og lagen følger også. Dette er også altid under udvikling og forbedres. slavetøsen elsker at give sin Herre forskellig slags massage, sensuel, seksuel, Tantra og det ender heldigvis oftest med at hun giver Ham en tilfredsstillelse med sine hænder eller malker Ham med sin sensuelle og stramme kusse.

En af de store dejlige roller er kokken. slavetøsen har endnu ikke fundet sig en kokkeunform som tilfredstiller hendes behov. Men så bruger hun en hvid eller lyseblå top som hun har købt til formålet, som aldrig går nedenfor hendes numse. slavetøsen elsker at lave mad til sin Herre og servicere Ham med sin yndlingsdrik kaffe. Denne funktion er altid under udvikling, og forsøges at forbedres hele tiden. hun har faktisk startet på en opskriftbog som er deres, efter befaling fra sin Herre. slavetøsen sørger for alt i køkkenet. Han kommer ikke i nærheden af det, med undtagelse af at åbne en flaske vin eller assistere hende med noget meget nødvendigt. Så ofte får hun et klap på numsen, som hun elsker. hun går altid med sine stiletter i køkkenet og ville aldrig drømme om andet. hun får lov til at pusle og bestemme, men Herren skal altid give sit samtykke for den menu hun har i tankerne. Aldrig anderledes. Han bestemmer om de skal øl, vand eller vin. Han skal altid underrettes. Der er også faste ritualer når slavetøsen serverer for sin Herre. Alt dette forbedrer hun sig i konstant.

Der er to andre roller, den ene er at være ledsagerske. hun ledsager Ham på rejser, eller i byen. Hvis hun har ageret chauffør så er det at foretrække at hun tager sin læderjakke af og er kun iført sin dragt. Sin mørke dragt, med hvid skjorte. Det elsker hendes Herre. Det er hendes ledsageruniform men selvfølgelig også en del af hendes faste look til hverdagen. Ellers ville det virke meget mærkeligt.

Den sidste og måske den der fylder mest er kurtisane rollen. Det er hende der underholder sin Herre, når hun er sammen med Ham i residencen eller et andet sted. Når hun ikke er i de andre roller. Kurtisanen er den sensitive, elegante kvinde som føjer og underholder sin Herre i alt det Han vil. Denne rolle er meget under udvikling og måske den rolle som er sværest fordi den kræver at hun er meget underdanig men alligevel selvsikker, og samtidig interssant og underholdende til den tid det passer Ham. Ofte hvis Herren skal se noget i fjernsynet, skal hun bare være der klar. slavetøsen sidder aldrig i sofaen eller på en stol i residencen. Kun når de skal spise. hun har sine hynder på gulvet ved Hans fødder. hun har lært at stramme sin krop på den måde at hun kan tåle at sidde, ligge, knæle i længere tid ad gangen.

Alle disse roller, som så er bekrevet i protokollen og opdigtet af hendes Herre,  elsker hun, fordi hendes Herre har villet dem. Men ikke bare det, hun elsker underdanigheden, og tænder første og fremmest på den. Og på sin Herres dominans. Han har sagt at der evt. kom flere  roller på et tidspunkt. For hende er det kun en glæde, hvis hun kan yderligere glæde sin Herre og øge Hans velvære.

På det sidste har disse roller været meget flygtige på grund af omstændigheder og tidmangel. hun har oftest været i kurtisanerollen, men alligevel ikke fordi der har ikke rigtig været tid. Herren og slavetøsen er klare over dette og har snakket om det. Og det vender langsomt tilbage igen til protokollen når den faste hverdag går i gang.

slavetøsen vil holde her men ikke udelukke at hun skriver flere indlæg i dag ;-).

Og rigtig godt nytår til alle dem der kommer forbi hendes blog.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under slavetøsverden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s