Udmattet og tilfreds.

Her til aften fortsatte Herren sin orgasmetræning med sin slavetøs. Så hun har fået rigtig mange orgasmer i dag. Og dennegang blev deres styrkesystem brugt. Herren træner hende i at få orgasme hurtigt og i en bestemt styrke.

Han træner hende i at bruge sine fantasier som ophidser hende til at gejle hende op og derefter arbejde på kroppen til at opnå en orgasme. Skedeorgasmer og klitorisorgasmer. Herren befalede hende at komme op på 10, men hun ved hun ikke kan alene. Det accepterer Herren selvfølgelig. Fordi en 10´er er kun med Ham og det er en sprøjteorgasme. Det har hun fået nogle gange og hun ved at Han kommer til at træne hende i det også.

slavetøsen glæder sig selvfølgelig meget til at fortsætte træningen sammen med Ham i residencen. Og det varer ikke så længe. Bare nogle dage 🙂

4 kommentarer

Filed under det mørke univers, slavetøsverden, træning

4 responses to “Udmattet og tilfreds.

 1. Dominant

  Happy New Year.
  Som Master er det en meget interessant side du har. Jeg glæder mig til at læse videre om dit træningsprogram. Det virker til at være en god Master, der kontrollerer tingene. Hvis du kan måde du meget gerne skrive om hvad du tænker om den type af træning. Jeg overvejer at bruge den til min egen tøs.

 2. Kære Dominant.

  Mange tak for din kommentar. slavetøsen vil stærkt anbefale den type af træning. hun mærker på sin krop, at der sker nogle ændringer. Hvis du har læst hendes andre indlæg, så må du forstå at hun har gjordt sig meget umage med at underkaste sig, afgive sin egen vilje, tilsidesætte sine egne behov og ikke mindst at lære og lytte efter hvordan hun tilfredsstlller sin Herre bedst.

  Dette har så medført at hun har mistet kontakten med sine egne orgasmer, hun lige som forventede at de kom fra Ham, hendes Herre. hun har jo givet sig til Ham, også sin kusse. Der er intet der ophidser hende mere end Ham og det Han gør.

  slavetøsen tror at hvis en Herre/Master er så nøjagtig og kontrollerende som hendes Herre, så er hver en detalje i træningen overvejet. Så har hver en detalje et formål. hendes Herre er ny, også lidt uerfaren, men i hendes øjne er Han perfekt. Så hun glæder sig meget over sit træningsprogram.

  Faktisk venter hun nu, med en underlig prikken efter yderligere instrukser. Fordi hun ved at det er vigtigt for hendes Herre at hun er konstant liderlig og parat til Ham.

  Hilsen fra hara

 3. Dominant

  Tak for dit ærlige svar. Jeg håber at fortsættelsen er lige så spændende som du håber. Jeg vil prøve at give min egen tøs den samme storslåede oplevelse, som sin herre tilsyneladende har givet dig. Han måde have nydt at kigge på.

  • Kære Dominant.

   haras elskede Herre havde ikke den fornøjelse at se sin slavetøs gå ind i subspace da Han trænede hende til 4 orgasmer gennem sms her i eftermiddags. Dette førte desværre til nogle meget uholdbare oplevelser for slavetøsen, en tilstand som hun har beskrevet på sin blog.

   Derfor mener hun nu at sådan træning skal helst udøves når Herren/Dominanten er tilstede. Ingen af dem vidste at det ville ende sådan og slavetøsen var ikke klar over det selv før bagefter. Hvor hun rystede og mistede al tidsfornemmelse, sund fornuft og blev meget sårbar, vred og tudede. Alene i sin elskovshule som hun kalder det. Så derfor vil hun dels tage sine ord tilbage efter denne erfaring. Muligvis ville det kunne lade sig gøre på nettet, eller skype men ikke pr sms, hvor det er svært at give en tilbagemelding som er så vigtig i sådan tilfælde. Muligvis kan en enkelt eller to orgasmer kunne lade sig gøre, men det er at foretrække at begge er tilstede.

   haras Herre kontroller hende fuldstændigt, og kan styre hende til at få akkurat de orgasmer Han vil. Men der skal være kærlighed til stede.

   Hilsen fra hara

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s