Subspace.

slavetøsen har hentet denne tekst på nettet og vil vise den her. Den beskriver hendes tilstand nøjagtigt for et par timer siden, da hun var i gang med orgasmetræning guidet af sin Herre. Træning på afstand, gennem sms. hun blev guidet i 3 timer og fik 4 orgasmer som endte så i subspace. hun var ikke selv klar over det. Han heller ikke. hun bad bare om at Han stoppede. hendes Herre er meget nøjagtig og havde udført sin træning i mindste detalje, men Han kunne ikke vide at det endte sådan. Han ved det ikke endnu, for hun sender Ham beskeden med det her. Han vidste jo bare at hun blev ked af det på en eller anden måde. Han var selvfølgelig i god tro, og fik meget ud af at kunne kontrollere og styre sin slavetøse sådan på afstand. Sådan er det at være D/s. Han fik også informationer om hende og hendes reaktioner. Men hun blev efterladt, og skal ud af det.

Subspace

Det er store følelser som er på spil, når en submissiv giver slip og af hjertet underkaster sig sin Dominante partner. Det er en total underkastelse, en 100 % mental overgivelse. Det er ønsket om at gøre ALT for at glæde den Dominante. Total hengivenhed og tilbedelse af sin Dominante partner. Total accept og tillid til den Dominante og de valg, som foretages på vegne af den submissive. Det er ultimativ tillid. Tillid til at den Dominante ikke knuser, misbruger eller ødelægger sin submissive, hverken bevidst eller ubevidst.

Det er sårbarhed. Alt føles mere intens, hver nerve i kroppen har sit eget liv. Alle følelser forstærkes og intensiveres. Et let berøring sætter kroppen i brand. Et kærligt rosende ord, går direkte i hjertet. En ordre udføres uden spørgsmålstegn. Der er ingen facader, ingen skjold som passer på og beskytter psyken. Det er totalt forsvarsløshed. Det er frihed og ansvarsfrihed. Den submissive er bare TIL og rummer intet andet end sin Dominante.

Det er lidenskab, det er kærlighed, det er stort og det er SÅ forbandet smukt, at det kan gøre ondt helt ned i sjælen.

Denne særlige intense mentale tilstand kaldes subspace og kan sammenlignes med at være i trance. Det er en stor gave, som kun kan gives i kærlighed og total tillid. Og det er et STORT ansvar at tage mod denne gave. For en submissiv i subspace har koblet hjernen fra og følelserne til. Den submissive ønsker at gøre ALT for at glæde og tilfredsstille sin Dominante partner og vil gøre det uden tøven, men en submissiv i subspace tænker ikke og slet ikke rationelt. En submissiv i denne tilstand kan derfor ikke tage ansvar, ikke sætte grænser og har ikke sans for at bruge stop ord eller vurderer situationens farlighed. Alt dette ligger i den Dominantes forhåbentlige trygge og sikre hænder.

Enhver Dominant bør være bevidst om, at de ord, indtryk og oplevelser som den submissive partner modtager i denne sårbare følelsesmæssige tilstand, forstærkes og går dybt ind i sjælen og aflejres der, dybt i sjælen. Det er altså ikke blot en sjov leg, men en alvorlig leg med psyken.

Når en submissiv er i denne tilstand, så er det vigtigt at den Dominante er opmærksom på, hvor sart og sårbar den submissive egentlig er. Den submissive går lige som ind i sig selv og både krop og sjæl giver slip. Musklerne slappes af og den submissive kan få svært ved at holde sig oprejst. Ord går rent ind og tages meget bogstaveligt. Det værste en Dominant kan gøre i denne situation, er at begynde at håne, ydmyge eller nedværdige sin submissive.

Det er heller ikke nu den Dominante skal begynde at skælde ud, eller bruge ironi eller humor. Hverken ironi eller humor forstås af en submissiv i subspace og at skælde ud giver overhovedet ingen mening her, hvor den submissive vil reagere med at blive dybt ulykkelig og føle sig uværdig og i værste tilfælde måske bryde totalt sammen. Den submissive har blotlagt og overgivet sin krop og sjæl totalt. Det er en stor gave til den Dominante. Så vær i stedet MEGET stolt og beæret over, at du som Dominant har opnået den enorme tillidserklæring og kærlighedserklæring, som det vitterlig ER.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under det mørke univers, slavetøsverden, træning

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s