Herrens seng og underdanighed.

Nogen gange når Herren ikke er tilstede i residencen, så kravler hun op i sofaen, som hunden ville gøre. Lægger sig under Hans tæppe og snuser og nyder at ligge der hvor Han plejer at være. Nogle gange om morgenen kravler hun op i Hans seng, under Hans dyne, ligger og snuser og måske falder i søvm. Ligesom her i dag. hun tog før Ham på arbejde og når hun kom til residencen før Ham, havde Han ikke nået at ordne sin seng. hun lagde sig op i den og faldt i søvn.

hun er sikker på at duften af Ham påvirker hendes hormonsystem og gør hende mere sexet og liderlig, som Han vil have hende.

Med en stor træpin blev hun fikseret i aftes og orgasmerne presset ud af hende. Han finder altid nye måder at fiksere hende. Det nyder Han. Og hun. hun havde faktisk været meget ufokseret og både truet og klynket om opmærksomhed. Det som hun ikke skal. Fordi der var gået 10 dage siden hun havde været i residencen, så troede hun at hun havde ret til at få konstant opmærksomhed, på trods af al opmærksomheden på afstand i weekenden. Men hun har ingen ret. Han bestemmer. Hvis Han er træt, flad eller på anden vis ikke interesseret skal hun bare pænt vente ogvære taknemmelig for at få lov til at være i nærheden af Ham. Sådan er det at være slavetøs. Altid tilsidesætte sine egne behov.

hendes Herre tolererer ikke en egoistisk og selvoptaget slavetøs. Det tænder Ham overhovet ikke, men gør Ham irriteret. Der er ingen blidhed og kærlighed til en selvoptaget slavetøs. Det må hun lære og vænne sig til. Underdanigheden er en betingelse. Men heldigvis ved Han at hun lærer. Og hun får brugt sin slavetøs-mund flittigt.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under slavetøsverden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s