The Art of Slavery.

slavetøsen bestilte engang en bog på internettet “The Art of Slavery”. hun fortalte sin Herre om den, og Han sagde at Han ville se den før hende. Så da den kom med posten fik Han den. Og Han sagde at det var en bog for herrer. Så den bog fik hun ikke at se før langt senere. Så fik hun lov til at beholde den. Men der var nogle opgaver, som Han oversatte og gav hende. På den måde fik hun konstateret hvilken slags slave hun var. Sådan en blanding af husholdningsslave og sexslave. Men i virkeligheden var hun kun sådan fordi sådan ville Han have hende. Det var nemlig meget tidligt i deres forhold at Han fortalte at det glædede Ham og behagede når hun var huslig, og puslede om Ham med mad, kaffe og andre huslige tjenester. Desuden sparede det Ham også tid, som Han kunne bruge med hende i stedet. Dette har hun så gjordt siden og nydt. hun stryger hver centimeter af Hans skjorter med kærlighed. Det er hendes afdeling.

Men slavetøsen tænker meget på hvordan man kan blive bedre og bedre som slavetøs. Han har rost hende meget i denne omgang for hendes seksuelle ydelser, og hvordan hun tilfredsstiller Ham med sin mund, hænder og ikke mindst sin kusse. hun er meget stolt over det ros og det glæder hende meget. Fordi hun ved at Han mener det. For hende er det en kunst, og også en stor ære at få lov til at tilfredsstille Ham. hun nyder hver eneste sekund. hun bliver aldrig træt af det, og er altid liderlig. Meget, især om morgenen.

Forleden morgen, da hun skulle af sted på arbejde fra residencen og ville sige farvel til Ham der hvor Han lå i sin seng, sagde Han pludselig “kæl ved min pik”. På vej ud af døren. Det klarede hun på mindre en 10 minutter. Nærmest med overtøj på. Dejligt. hun havde endnu smagen i munden, da hun startede sin bil. Og det var enda den snetunge morgen.

hun glemmer heller ikke dengang hun skulle lære at give Ham blowjob, og træne sig i det. hun blev bundet ved en kontorstol foran Hans computer, med spredte ben så hun ikke kunne samle dem. En dildo blev ligeledes bundet fast ved hendes kusse, så den dirrede ved hendes klitoris. hun blev bundet for munden også. Imens fik hun besked på at se en undervisningsvideo på 30 minutter om blowjobs. Senere fik hun tilsendt links til forskellige blowjobs porno video, som Han anbfalede hende. hun studerede dem intensivt længe efter og øvede sig så i forskellige teknikker. Og nu roser Han hende. hun er derfor overbevist om at hvis hun kan lære det, så kan hun også lære at afgive sin selvoptagethed og lære den korrekte opførsel. Men hun ved jo at det er i Hans hænder, hun forsøger. Og det er svært at lære en gammel hund at sidde, i alt fald tager det tid.

Herren har nemlig også talt om at Han vil opdrage hende meget mere i ritualer, sådan en slags Geisha ritualer. Det kan Han godt lide. Hvor alting har bestemte regler og ritualer. Spændende for en impulsiv og utålmodig slavetøs. Så i virkeligheden skal en slavetøs vinde sin Herres gunst. hun dropper ikke bare ind. Og hun kan heller ikke regne med at Han tænder på hende som mænd tænder på kvinder. Han tænder på underdanigheden og ydmygheden. Og det behøver nødvendigvis slet ikke at være den østerlandske kulturelle og medfødte underdanighed. Det kan være den selvsikre, elegante, nordiske, intellektuelle og kærlige underdanighed.

Ja slavetøsen er kommet hjem fra residencen og er begyndt at spekulere og analysere igen. hun må sætte lidt bånd på sig selv og sit computerbrug. Lade være med at skrive så meget, og forsøge at disciplinere sig, lidt hver dag.

Skriv en kommentar

Filed under det mørke univers, slavetøsverden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s