Klar til Ham igen.


Det er et af slavetøsens yndlingsbilleder. hun har ikke endnu fået taget billeder af sig selv. hun er ikke den mest fotogene, men på den anden side bliver det også uden ansigt. Det må hendes Herre hjælpe hende med.

Nu er hun ved at være klar til sin Herre igen, til at møde hos Ham i residencen i morgen og være hos Ham i weekenden. hun behøver ikke at forklare hvordan det føles. hun har forberedt det anderledes dennegang. hun har skrevet til sin Herre på den private blog, de ting hun ønsker at snakke med Ham om. Han har sagt til hende at sådan skal det være, hun skal på forhånd bede om lov til at snakke med Ham og vente indtil Han kan, har lyst og tid. Så nu har hun sendt Ham tre punkter dagen i forvejen.

Samtidigt kan hun jo ønske at Han giver hende kærlige “klaps” på hendes bagdel, med eller uden instrumenter. Det må Han finde ud af. hun er parat og villig, hvis Han har behov. hun kan glæde sig og nyde det.

Det gør tingene så meget lettere at skulle kun tænke på at tilfredsstille Ham og behage. Kun tænke og finde ud af hvad hun kan gøre for at Han bliver gladere. Det er en dejlig fornemmelse at glemme sig selv og kun tænke på Ham. Tanken nu får hende til at ryste af nydelse og forventning. Det er også dejligt at være stille og ikke udlevere sig som hun plejer her på bloggen. Der er ro og tilfredshed. Og dyb lykke.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under det mørke univers, slavetøsverden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s