Øget kontrol.

Nu er slavetøsen vendt tilbage fra residencen, udhvilet, tilfreds og lykkelig.


Udover snak og afklarethed, har hun fået nye regler og opgaver fra sin Herre. For at Han kan have kontrol med hende og minimere hendes selvdestruktive og ulykkelige sindstilstand når hun ikke er sammen med Ham.

Dette vil foregå blandt andet gennem kontrol på telefon, hvor Han altid kan se hvor hun er. En meget god ide, taget fra en anden blog, tak. Og hun skal hver dag rapportere til Ham hvad hun skal, sammen med hvem og hvor hun skal hen. Ligeledes skal hun aldrig tage beslutninger uden, at tænke på hvad Han ville gøre eller så kontakte Ham for at få råd og rette sig efter det. Det er for at minimere fejltrin som den impulsive slavetøs gør nogen gange.

hun skal også lave en liste over opgaver som hun skal løse i de mellemliggende perioder. Alle slags opgaver ude, hjemme og personlige. Så får hun sat skik på sin tilværelse og holde sig beskæftiget.

Han har overvejet  yderligere kontrol, dog med visse betingelser som hun skal opfylde inden.

Den selvstændige intellektuelle slavetøs er meget beæret og lykkelig for denne indsats fra sin Herre. Dette er den ultimative kærlighedserklæring fra Ham. Og en tillidserklæring. Fordi hun er klar over at hendes Herre vil aldrig kunne udvise sin kærlighed til hende i ord som hun gør, man altid i handlinger. Det har Han sagt. Ord for Ham i denne henseende, er ingenting værd.

Det øgede ansvar og kontrol som hendes Herre har påtaget sig, må slavetøsen imødekomme ved at tænke sig om og skrive til Ham med omtanke og relevance. For ikke at belaste Ham unødigt.

Så kan hun vise Ham respekt og vise Ham sin taknemmligehed og at hun kan.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under kærlighed, slavetøsverden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s