kontrolleret liv…

slavetøsen har slet ikke haft lyst eller tid til at skrive på sin blog. hun har haft travlt med sine opgaver og at skulle bede om tilladelser, og meddele og rapportere til sin Herre. Det har betydet uendelig meget for hende.

Og hun er den lykkeligste slavetøs i verden. hendes Herre elsker at kontrollere hende og hun elsker at blive kontrolleret. Der er ro og tilfredshed og energierne bliver brugt til positive ting. hun er også glad for at kunne se sin Herre på google latitude, Han er så altid i nærheden af hende, bare på et kort. Det betyder uendelig meget. Han er altid tilstede for hende. Han svarer altid på hendes forespørgsler. hun kan kun glæde sig til at blive brugt af Ham i morgen. Og bruge sig selv til at tilfredsstille Ham. Som Han så godt kan lide.

hun skal til udlandet i weekenden uden sin Herre og så skal hun sammen med Ham til udlandet, til deres yndlingsby, om 2-3 uger. Så det bliver et travlt forår. Desuden har hun så mange opgaver der skal udføres, at der bliver nok at lave. Alt til gavn for hende og hendes Herre. Dejligt, vidunderligt.

Skriv en kommentar

Filed under kærlighed, kontrol, lykke, tilfredshed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s