Ringen.

Det er en stolt men træt slavetøs der er vendt tilbage fra udlandet. Det har været en svær dag, fordi hun ikke kan tage om sin Herre, føle Ham og mærke. Han bliver så fjern, at hun tror at hun har mistet Ham. Mærkeligt.

På trods af den ring Han gav hende aftenen før hun skulle af sted.

Den smukkeste ring som Herren sneg på Haras pegefinger imens Han så hende dybt ind i øjnene og sagde at Han var glad for sin slavetøs og taknemmelig for det hun gjorde for Ham. Det er den smukkeste ring og føles som en større erklæring end den tradtionelle ægteskabserklæring, for hende. hun er meget stolt over at bære den og vil ikke tage den af. hun vil stolt vedkende sig den og at den er givet hende af hendes Herre. Ringen er symbol på deres forhold og den tryghed Han vil give hende. Ringen er også først og fremmest et symbol på at slavetøsen er ejet af sin Herre.

Han ejer hende med hud og hår. Hendes krop, tanker, sind, sjæl og hendes ALT. Derfor får hun ikke ro i sin krop og sind før Han har givet hende besked. Og hun har brug for Ham nu, brug for Hans ord og Hans trøst.  hun har brug for Hans opfordring for at kunne komme videre. Så hun ikke falder hen, dybt ind i en verden af vemod og tristhed som kun skabes af at omgås mindreværdige mennesker.

I aftes da hun lå alene i sin seng, tog hun hårdt fat om sin sultne kusse og tænkte og undrede sig over, at det slet ikke var faldet hende ind at hun havde behov og længsel efter sex. hun tænkte hvad hvis hun holder op med at være liderlig. Nej, det kan ikke lade sig gøre. Det er drivkraften. Så mærkede hun, at hun var svulmet af længsel. Udenpå sine silkeshorts mærkede hun hvordan hendes klitoris strittede og kaldte på opmærksomhed. Så vidste hun, at hendes Herre ville øjeblikkeligt kunne fremkalde den tilstand i hendes krop hvor hun brænder og plasker og skriger efter tilfredsstillelse.

Men hun tænkte, at hun havde mere lyst til at tilfredsstille sin Herre. Dufte til Ham, tage Ham i sin mund og mærke hvordan Han ville nyde at have hende og nyde at hun tog sig af Ham. Hvordan Han ville stønne af tilfredshed, når hun blidt tog sig af Ham akkurat som Han havde lyst til at hun gjorde.

På sin tur i udlandet fik hun mulighed for at fundere over, snakke om og lytte til nogle meget gode og dybe ideer om livet, kærligheden og seksualiteten. Om samfundet, om mennesker og først og fremmest at kunne rumme forskelligheder. At kunne uselviskt finde frem til at kunne tilfredsstille og glæde dem man elsker. At sætte sig selv til side og gøre kun det man tror den anden ville kunne lide, uden at man først og fremmest ville opfylde egne behov. slavetøsen læste engang at i et D/s forhold ville den Dominante automatisk sørge for at tilfredsstille sin submissives behov hvis hun sørgede udelukkende for Ham uden at gøre hverken krav eller forventninger om tilfredsstillelse. slavetøsen tror på det.

Skriv en kommentar

Filed under ansvar, kærlighed, lykke, slavetøsverden, tilfredshed, tillid

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s