Det ultimative…

slavetøsen ønsker at tage om sin Herre. Kysse Ham over hele ansigtet og se ind i de drillende øjne. hun ønsker at tage om Ham, og bruge sin slavetøs-mund til at vise sin kærlighed overfor Ham. slavetøsen ønsker at ligge lydig imens Herren bruger hende som Han vil til sine egne lyster. Gøre hvad Han har lyst til med hende, sin ejendom.

Sårbarheden er enorm. Hver eneste dag, hvert eneste sekund har hun været optaget af sin Herre, tænkt på Ham og ventet på Ham og glædet sig til Ham. I mere end et år eller mere en 30 millioner af sekunder. Minus søvn. 🙂

hun er holdt op med at fornemme sin krop ordentligt uden at Han rører ved hende. hun tænker kun på hvordan hun kan tilfredsstille Ham og gøre Ham glad. Det er blevet en indgroet del af hendes liv at tænke kun på hvordan hun kan behage Ham.

Men…her på det sidste har hun været meget følsom og sårbar. Og temmelig utilfreds med sig selv. Så har hun gjordt livet svært for sin Herre, med usynlige krav og forskellige uforventede bemærkninger. Han imødekommer alle hendes ønsker.

På vej fra fitness i aften så hun Ham for sig og følte som Han var hendes liv. Hans ansigt, Hans krop, Hans måde at være på, Hans tanker og hele Hans skikkelse. Det var en mærkelig følelse, som om hun ville dø hvis hun mistede Ham. hun har ligesom forladt sig selv, hun har ikke længere en selvstændig vilje. hun er fuldstændig afhængig af Ham. Al hendes psykiske velvære afhænger af at Han kommunikerer med hende. Han har ofte talt om det før, at det var sådan Han ville. hun skulle underkaste sig Ham totalt. Ikke bare seksuelt, men i det hele taget.

Og hun har tænkt. hun har tænkt om hun ikke skulle give endelig slip og stole fuldstændig 100% på Ham. Overlade hele sit liv til Ham. hun tør ikke rigtigt, fordi hun bor ikke sammen med Ham og ved at Han har andre ting at tænke på. Og derfor ville Han ikke altid kunne være tilstede for hende. Eller hvad? Er Han ikke altid tilstede? Jo Han er.

Det ultimative er at give slip på al kontrol. Give sig fuldstændig hen til Ham. Lad Ham om at bestemme over hende. Lade Ham tage initiativ. Men…hun er bange…for at Han ikke kan tage ansvaret. Han sagde forleden, at det var et stort ansvar at eje et andet menneske. Herren ejer ikke sine børn, men låner dem. Men Han ejer sin slavetøs. hun har givet sig hen til Ham. Og i virkeligheden kunne Han tage hendes liv, hvis Han ønskede det.

Det ville gøre så godt at give slip…og tro på fuldt ud og give sig hen…og stole på at hun ville få det hun fortjener når Han vil og synes det er på tide. Ikke før.

Det tror hun at hun vil nu. De skal ud at rejse sammen i næste uge, og der bliver mulighed for, at være sammen uforstyrret. Da vil hun kunne give sig fuldstændig. Slippe al kontrol.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under kærlighed, kontrol, lykke, slavetøsverden, tilfredshed, tillid

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s