At være ejet.

Det gik pludselig op for hende, at det at være ejet kan indebære så meget. slavetøsen har ikke  helt afklaret syn på hvad det betyder. hun har f.eks. aftalt med en af sine venner at spise frokost med ham, uden at spørge sin Herre om tilladelse. Men hun har meddelt sin Herre om det. Og ikke fået kommentar.

hun køber stadigvæk ting og sager uden at bede om tilladelse, men kun meddeler sin Herre om det og stadigvæk uden at få kommentar. Som her forleden, så købte hun en mandejakke, som hun ikke kunne returnere. Uden at spørge sin Herre. Da hun prøvede den for Ham, sagde Han at den var ok fordi den var kort. Det gjorde Han bare fordi hun ikke kunne returnere den og Han ville ikke såre hende. Og slavetøsen ønsker ikke at gå i jakker eller tøj, som Herren ikke bryder sig om, eller synes er mandlige. Det vender i hende ved tanken. Det er meget vigtigt for hende at se godt ud HELE TIDEN, for Ham. Derfor må hun finde ud af disse ting selv og huske sig på at bede om tilladelser hver gang hun skal købe noget. Ikke købe undertøj, medmindre det kan prøves først for Herren og så byttes hvis det er.

Lige som den gang hun lavede en lingeri-opvisning for sin Herre i hendes lejlighed. Med sko, makeup og det hele. Noget blev simpelthen returneret. Huske, huske, altid have mulighed for at returnere. 🙂

I alt fald så ville hun helst have at hendes Herre har den fuldstændige kontrol, hvor hun skal bede om tilladelse til ALT. Også at snakke med venner eller andre på skype, eller være på facebook, eller som her at gå ud og spise frokost. hun skal også bede om tilladelse til at spise kager. hun ønsker inderligt denne kontrol og har behov for det. Fordi hun er ikke så god til det selv. De to julekilo forsvinder ikke, medmindre hun får en ordre om at sætte sukker til side. hun ønsker at det er Ham der bestemmer alt indtag. Lige som Han bestemmer hvornår hun indtager alkohol.

Og slavetøsen ved, også efter at læse andre slavinders blog, at det er tøsene som må huske. Deres Herrer har ikke tid til at rette dem hele tiden. Hvis de har sagt noget en gang, så holder den også, indtil der bliver sagt noget andet. slavetøsen har engang spurgt sin Herre om hun stadigvæk skulle meddele og bede om tilladelser.

Svaret var kort: Ja, indtil der bliver sagt andet, så skal hun gøre det.

Hmm… at være slavetøs er at fejle, og lave om, og forbedre sig…hele tiden.

Det er sådan spekulationer, lørdag morgen. Hvor slavetøsen virkelig har travlt, fordi der er mange ting der skal laves før hun skal ud at rejse med sin Herre i vinterferien.

hun skal snakke med sin Herre om det her. hun er helt afklaret med at være ejet seksuelt. hun føler det intensivt på sin krop at hendes liderlighed er ejet af hendes Herre, som hendes lyster og seksualitet, samt kroppen. Men at hun også er ejet på anden vis, det skal hun vide. Ellers sløser hun. Det har også med dominans at gøre. hun skal bede om tilladelse til at gå til frisør, også hvordan hun skal se ud. Så må det også gælde her. Det må rettes. Det værste er at hun synes at når hun sender sms til sin Herre når Han har meget travlt, så tror Han at det er opmærksomhed hun trænger til. Hun vil rette på det. Så får hun det bedre.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under ansvar, kontrol, slavetøsverden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s