Toppe, camisoles og teddies.

Det tredje afsnit i slavetøs-kontrakten (som består af 7 afsnit) står der

“slavetøsen skal være nøgen under en passende top og præsentere sig med spredte ben og hænderne bag ryggen når hun møder Herren. Medmindre der er besked på andet”.

Dette har hun så gjordt altid, fordi hun er altid mødt op i residencen klar inden hendes Herre kommer hjem. Senere kom der en tilføjelse i protokollen om at hun så skulle knæle for Herren, kysse Hans hånd og takke for at få lov til at komme og tjene Ham. Dette kun hvis Han ringede på dørklokken. Ellers skulle hun fortsætte med sine gøremål, hvis Han ikke ringede. Han humør og luner gjorde forskellen.

Derfor har slavetøsen altid været på jagt efter toppe. Før slavetøs-kontrakten blev revideret stod der gennemsigtige toppe, men var så blevet til passende top. Men hun har haft svært ved at finde sådan toppe hun syntes om. Det skulle jo helst ikke være sådan med bh og bøjle. Det vidste hun godt, at Han ikke var så vild med, og ville helst at hun tog dem af med det samme, fordi der kunne brysterne ikke ses eller kommes til. hun har købt mange, også fordi hun tabte sig i løbet af sidste år. Men her forleden så viste hendes Herre hende en side http://www.shoppewithkajn.com som hun så gemte.

I dag kiggede hun mere nøje på siden. Han havde netop nævnt nogle toppe som var lækre, sådanne camisoles. hun surfede på nettet med det ord. Og fandt alt muligt. hun syntes det var så genkendeligt. Små korte toppe. Det var nemlig akkurat det som hun havde haft svaghed for i mange, mange år og havde mange af. Men som hun så til gengæld ikke brugte i residencen. Fordi hun havde ligesom misforstået. Og troet det skulle være sådan negligé.

De mange, mange små frække gennemsigtige toppe bliver nu vasket, lagt sammen og vist til Herren næste gang de mødes. hun håber at hun kan behage Hans visuelle og følesans og øge Hans velvære yderligere med sine toppe. Han træner hende og opdrager til at blive en rigtig god lille slavetøs, som bliver ekspert i at tilsidesætte sine egne behov og bruge sin kusse, mund og hænder til at tilfredsstille Ham.

hun ved også at glæden ved de små korte camisoles er, at så er hendes numse blottet til Hans fornøjelse. Så Han kan give hende smæk med hånden, pisken eller spanskrøret. Tanken får hendes stramme liderlige, til at prikke nu i øjeblikket. Uhmm…hun ved nemlig også, at når de tager afsted på ferie i vinterferien, så vil Herren tage ditten og datten med. hun har enda fået til opgave at sy små flannelsposer til de forskellige redskaber.

Reklamer

1 kommentar

Filed under lykke, slavetøsverden

One response to “Toppe, camisoles og teddies.

  1. gæst

    Så sød så sød…. Man fornemmer den sviende smerte

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s