At vende tilbage og mærke…

Det gode ved denne blog er, at slavetøsen kan skrive så hun får det bedre. hun bestemmer hvornår hun trykker på udgiv, men inden da har hun skrevet og slettet. Det er meningen. hun kommer af med sine frustrationer, vrede og usikkerhed. hun er helt overbevist om, at det er en følelsesprocess, at blive en bedre slavetøs. Genfinde fokus når hun smutter væk fra stien. Det er en lettelse at tænke sådan.

hun har ofte tænkt og skrevet, at hun allermest kunne tænke sig at ligge nede i en kasse og vente på at hendes Herre har tid og lyst til at bruge hende igen. Vågne udhvilet, smuk og glad. Underdanig og ydmyg.

Som sædvanligt er hendes Herre tålmodig og tolerant. Selvfølgelig ønsker Han sig en balanceret slavinde, som er fejlfri. Men Han ved at hun findes ikke før Han har gjordt hende til det. Og det vil lykkes. hun bliver bedre og bedre.

I disse dage foregår der ting, som er en langsom optakt til at få nogle smæk, gode og grundige. hun trænger til det. Blive stribet og rød og øm så hun hver eneste sekund kan huske hvem ejer hende og bestemmer over hende. hun ved godt hun får det også snart. hun kan lide det. hun har behov for det. hendes Herre har talt om at købe en ny pisk i udlandet.

Der er få millimeter fra glæden, bitte små millimeter. hun ved det. Så bliver hun overvældet af denne lykkefølelse som griber kroppen, ryster den og gør ansigtet mildt og blidt og gladt. Sindet bliver åbent og lyst med ubegrænsede postitive tanker og følselser. Det kommer lige pludselig, hun ved det og hun vil skrive indtil.

hun tænker tilbage, når hun knælede for sin Herre og fortalte Ham ydmygt at hun ikke brød sig om, at Han satte et billede af en anden kvinde på sin telefon, der hvor hendes beskeder kommer. Dog et tegnet billede. hun blev meget sur, og følte sig meget ydmyget. hun sagde, at hver gang hun sendte sms til Ham så ville Han se på en ung, rødhåret men dog tegnet kvinde. Han skiftede billedet ud med noget andet. Men Han stod op, lod sin slåbrok falde, gik hen til hende hvor hun knælede, tog fat om hendes hår med den ene hånd, imens Han med den anden hånd begyndte at køre den af. Samtidig befalede Han hende at slikke sin pung. Den ydmyge slavetøs nød det, men peb lidt, fordi hun var skuffet over at Hans pik, som hun plejede at tage sig af var i Hans hænder. Med åben mund fik hun den ære at få lov til at modtage Hans elskovssafter og synke dem. Han spurgte hvem ejede hende og hun hviskede “Herren”. Han sagde “højere” og hun måtte gentage det og stille gik Han ud på badeværelset og tog bruser.

Sådan er et slavetøsliv, og hun elsker det. hun har intet at skulle have sagt om hvordan hendes Herre vil have det. hun skal bare adlyde.

Det begynder at lysne lidt nu. hun kan godt se at hun har lidt småtravlt. hun skal være klar med sin kuffert allerede på torsdag lige efter arbejde. hun kan lige så godt bruge tiden til at gøre sig selv og sin kuffert klar. hun skal være ledsagerske for sin Herre på en rejse, og ind i mellem kurtisanen. Og hendes Herre har kun sex med sin kurtisane, ikke med de andre som slavetøsen er i rolle som.

Hendes travle Herre lader aldrig et minut gå forgæves som hun gør. Alt er lige som sort og hvidt men synkroniseret er det en helhed og dejligt.

slavetøsen elsker sin Herre af hele sit hjerte, at det gør ondt mange steder.

Nu har hendes Herre ikke brug for en klynkende besværlig, opmærksomhedssøgende slavetøs. Tværtimod. Han har brug for én Han kan stole på, viser psykisk stabilitet og er glad og tilfreds og kan hjælpe Ham også til at forkorte ventetiden indtil de skal rejse. Han glæder sig mindst lige så meget til at rejse til deres yndlingsby.

Ja nu er det kun en brøkdel fra at lysne. Og glide ud og blive godt igen.

En af de mennesker som slavetøsen elskede meget, sagde engang til hende da hun var lille, at hvis hun tog fokusen væk fra sig selv så ville hun få det meget bedre, hvis hun havde det skidt et sted inde i den arme sorte sjæl. Det vil hun gøre nu. hun vil vende sin fokus fra sig selv og tænke på hvad hun kan gøre for at glæde sin Herre. Nu, i morgen og fremover.

Så er den da, den dejlige fornemmelse som planter sig i mellemgulvet. Den lykkefølelse hun får når hun tænker på hvordan hendes Herre bevæger sig, hvordan Han kigger og hvordan Han taler. Det har hun at nyde. hun kan nyde fornemmelsen i sine tanker og glæde sig til at se Ham igen.

Hvad for nogle detaljer ville glæde Ham? Hmm…

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under det mørke univers, slavetøsverden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s