At beholde fokus er en udfordring.

Det er en udfordring for slavetøsen, at beholde fokus, tænke kun på at behage Herren og tilsidesætte sine egne behov. I slavetøs-kontraktens femte afsnit står der

” at slavetøsen skal tilkendegive sine behov og lyster overfor sin Herre, uden at forvente at blive tilfredsstillet og …”.

Med sin altruistiske sind må hun overholde dette, med bevidstheden om at hun får det hun fortjener. hendes lyster er store og hun må derfor søge tilfredsstillelsen i at behage sin Herre. Men ikke søge alene den kropslige tilfredsstillelse.

At tænke som vanillekvinde er nemt. Have forventninger og krav til sin Herre. Vi kvinder er opdraget til at være kostbare, og ikke give efter for mændenes krav om lydighed. Det er helt modsat Herre/slavetøs tanken. Derfor er det svært, at lære.

slavetøsen er lige kommet fra udlandet efter en meget god tur sammen med sin Herre. hun var ledsagerske for Ham og ind i mellem kurtisanen. Da hun gik over stregen med krav, fik hun lov til at mærke det med Herrens hårde håndflader på sin bagdel. Til sin egen og Hans fornøjelse. Det var meget anderledes. Hendes Herre finder på noget nyt hele tiden, imens hun søger de vante faste rammer.

I sin iver efter opmærksomhed fra Ham sker det. Konstant. hun vil ejes, beundres, kontrolleres, sørges for, tilfredsstilles, elskes og alt det en almindelig kvinde vil. Men det er ikke godt. hun må underkaste sig og afgive kontrollen, om at kunne forudse alle begivenheder i sit liv. hun må lade sig falde i bevidstheden om, at der bliver taget imod hende når hun når bunden. Men hun er bange for at afgive kontrollen og forudsigeligheden, fordi hendes Herre orker alligevel ikke den del af hendes liv endnu. Så her må hun holde, og passe på. hun kan ikke afgive alt som hun troede hun kunne.

slavetøsen fik talt lidt med sin Herre om sin identitet og eksistens som fuldtids-slavetøs. Han trøstede hende og påpegede at Han godt kunne gå af sporet som Herre pga af travlhed eller andre ting. Det er ikke kun hende der skal lære men også Ham. Der skal være tid, lyst, energi og andre motiver for at udvikle sig som Herre. Men det fortæller hende, at hun må afgive sin kontrol i takt med at Han overtager. hun kan ikke flyde i luften, ubeskyttet uden fast bund.

I virkeligheden indså hun, at på trods af Herrens store ansvar over at eje sin slavetøs, så har hun også et stort ansvar. hun skal faktisk være på forkant hele tiden. hun skal være sygeplejerske for sin Herre. Passe og pleje Ham i Hans periode hvor Han ikke har lyst og er flad og træt, behage Ham og tilfredsstille og sørge for at tilsidesætte sine egne behov. hun skal nurse Ham. Det er hende der skal huske fokussen og kontrollen. Han sætter dagsordenen og hun skal udføre den. Det er en besættelse at være en slavetøs. hun har rollen i tankerne hvert sekund, slipper den aldrig. hendes Herre vil at hun tænker på Ham altid. Slipper Ham ikke.

Livet er nemmere når hun vender disse tanker sådan. Så skal hun bare sørge for at komme ned i fitnesscenteret. Få sit hår ordnet, og negle. Og lade så livets filosoferende gåder ligge i bero ved tanken om at hun har hundredeprocent tillid til sin Herre, som tager vare på hende når tiden er inde. Det er nemlig meget nemt at plante samvittighed hos en, hvis man stiller usynlige krav. Det er ikke det slavetøsen vil. hun vil nu at Han er afslappet og rolig, tager sig af sine unger og hviler sig efter en dejlig og intensiv tur til det fremmede hvor Han guidede sin slavetøs og tog sig af hende i mindste detalje.

Så må det være hendes ansvar, at huske sin rolle. Huske sin underdanighed. Huske at bede om tilladelse til diverse ting. Huske at meddele Ham og indvi Ham i hendes tanker om ting og sager. Og vedligeholde sin fokus som slavetøs. Arbejde sig støt og roligt i at blive Hans slavinde.

Skriv en kommentar

Filed under ansvar, slavetøsverden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s