Fokus på kontrakt.

Her er så kontrakten som slavetøsen-skrev, vejledt af sin Herre, i mindste detalje i slutningen af november 2009. Da den var publiseret og vedtaget blev hun Hans slavetøs.

Grunden til at hun skriver den her på bloggen, er at hun har på det sidste tænkt over om hun efterfulgte den til punkt og prikke, eller om hun gør det oftest. Eller om hun mister fokus nogen gange, til sin egen store ulykke og sin Herres irritation. Og hvad det er som hun specielt mister fokus på. Dette er kun for at kunne blive bedre.

slavetøsen er en fuldtidsslavetøs dvs 24/7 og har aldrig været andet. Men hun bor ikke sammen med sin Herre, og kan kun være sammen med Ham hver anden weekend. Dog er hun hos Ham hver uge om torsdagen i residencen. Dette er noget Han har besluttet ved at lave en protokol til hende. Et dokument på mange sider, med retningslinier om hendes adfærd, regler, roller, pligter etc. Det var en stor lykke for slavetøsen fordi på den måde fik hun en regelmæssighed ind i sit liv, en forudsigelighed som passer bedst til hendes person og temperament.

Men det som har plaget hende altid, er hendes tilstand, tanker og følelser når hun ikke er sammen med sin Herre. Det har været et stort problem helt fra starten. hun har ikke kunnet tackle det. hun har brugt sine medier til at kommunikere, ustanseligt hver dag. Telefon og computer. hun har virkelig eftersøgt nogen løsning. Det var faktisk derfor hun oprettede denne blog, i håb om at få kommentar eller i det mindste kunne skrive som en slags terapiform. Så hun kunne klare dagen og vejen. hun har aldrig i sit liv skrevet så meget. Her og på den private blog til sin Herre.

I perioder fik hun opgaver i den tid, hun ikke var sammen med sin Herre. Som at skrive historier til Ham. Frække historier. Det blev så til mange ca. 50. Allesammen kodebeskyttet. I starten af deres forhold var hun i konstant sms-forbindelse med sin Herre. Der fik hun lige pludselig opgaver, f.eks. engang var hun på kursus hvor hun fik besked på at gå ud på toilettet og onanere. Og lægge bagefter sine trusser i sin taske og give besked. En anden gang fik hun besked på at tage billede af sin kusse og sende Ham da hun var i udlandet. Det gjorde hun så ikke. Først når hun kom hjem, med stor ydmygelse. Sit spanskrør måtte hun selv vælge, købe og behandle. hun fik bare besked på en adresse på Nørrebro og værsågod. Så når hun tænker tilbage har hun fået alle mulige kinky opgaver af sin Herre, som hun udførte altid. Undtagen den med billedet. Men hun peb og klynkede ofte for at forhandle sig frem til noget mildere. Nogen gange gik det men andre gange ikke.

hun får stadigvæk lidt af de opgaver, som forleden fik hun besked på at sætte både analplug og skedekugle imens hun var på arbejde. Herren havde arrangeret det sådan. hun tiggede om at undgå analpluggen, selvom det var den lille, og Han tillod det.

Så det har været en meget lykkelig periode at være en slavetøs. Helt igennem tilfredsstillende og frækt. Men altid havde hun disse problemer omkring at være adskilt fra Ham. Som regel var det værst to dage efter at hun været sammen med Ham i residencen eller ude at rejse. Og da har hun været virkelig desperat, og tigget Ham om at kommunikere med hende. hun troede først at det var psykisk tortur at Han ikke gjorde det. Men det var bare fordi Han havde ikke tid. Herren er en meget travl mand, alt for travl synes slavetøsen.

Men nu er hun nået til det punkt, at hun tænker på kontrakten og om det måske var i den hun skulle finde løsningen.  Sådan er kontrakten men pkt 6 er taget ud fordi det er for afslørende og ikke relevant. Den del overholder hun, men en gang før hun brudt den med 100 slag som følge.

hun indser at punktet “at takke for den opmærksomhed han giver hende” og “tilsidesætte sine egne behov” og “uden at forvente at blive tilfredsstillet” opfylder hun ikke. Nogen gange gør hun selvfølgelig. hun takker Ham altid for alle seksuelle ydelser hun får lov til at udføre eller omvendt. Men hun tager sig ikke til takke med den opmærksomhed hun får men vil mere. Ligeledes tilsidesætter hun langt i fra sine egne behov. Når hun skriver og tigger om kommunikation så er det hendes tryghed dvs hendes behov som er i fokus. Uden at forvente at blive tilfredsstillet kom senere ind i kontrakten sammen med at udvise feminitet. På samme tid forsvandt noget andet.

Derfor har slavetøsen besluttet at hun må overholde kontrakten for at få det bedre. Fordi på den måde behager hun sin Herre, fordi sådan vil Han have det. Det gør det så nemmere for hende, fordi så er hele ansvaret hos Ham. Så kan hun være den lydige slavetøs hun skal være.

Protokollen er en forlængelse af kontrakten, med meget detaljerede adfærdsregler. Bl.a. at hvis hun har behov for at ytre sig om noget så må hun bede om lov til at fortælle Ham det. hun må vente indtil Han har svaret. Og først der ytre sig om det. For så vil Han være parat, og have tid til det. I stedet for at hun, sent som i går morges skrev en del negativt til Ham, helt uden grund. Bare fordi hendes behov for opmærksomhed var oppe.

Det er meget enkelt, og det har Herren altid sagt.

slavetøsen vil ikke undskylde sig, men hun mener at grunden til fokusafvigelser kan være så forskellig fra den ene person til den anden. hun læser hver dag blogs som er tydelige fokus-afvigelser. Men hun lærer af det. hun lærer af alle de andres slavinders og tøsers skriverier. Der skal hele tiden selvransagelse til for at blive en ægte slavetøs. Rollen kan spilles, men at indoperere den og gøre den til en del af sin personlighed tager tid og arbejde.

Nu når hun har besluttet at koncentrere sig om kontrakten og protokollen. Og især de ting hun nævnte, så er det en lettelse. hun ved godt at der kan laves fejl, men så må hun igen og igen ind på stien igen. Det er ikke nok at bare læse, det skal huskes, prøves, vendes og drejes og opleves. Der er selvfølgelig intet som hun er uenig i. Protokollen er godt nok så detaljeret at hun magter ikke at tage stilling, men må bare udføre den uden spørgsmål. Der er ting, måske som kunne ændres, men måske hun lærer med tiden. hendes Herre har altid sagt at dette tager tid. Han er den mildeste og omsorgsfulde Herre på jorden selv om slagene kan gøre rigtig av. hun ved også at hun får sin belønning. Og at det gør hende lykkelig og tilfreds.

 

Slavetøs-kontrakt

Slavetøsen skal vise sin Herre passende underdanighed og ydmyghed, behage ham og takke for den opmærksomhed han giver hende.

Slavetøsen skal stå til rådighed for sin Herre seksuelt og tilsidesætte sine egne behov.

Slavetøsen skal være nøgen under en passende top og præsentere sig med spredte ben og hænderne bag ryggen når hun møder Herren. Medmindre der er besked på andet.

Slavetøsen skal med hele sit væsen og bevægelser udvise femininitet.

Slavetøsen skal tilkendegive sine behov og lyster overfor sin Herre uden at forvente at blive tilfredsstillet og hun skal altid bede om lov til at kæle for sig selv, fortælle når hun kommer og i hvilken styrke det er.

xxxx

Når slavetøsen og hendes Herre er enige om, igennem en dialog, at kontrakten ikke længere opfylder deres ønsker og behov så vil de i fællesskab ophæve den.

Skriv en kommentar

Filed under lykke, slavetøsverden, træning

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s