En stille periode.

Endnu en dejlig weekend i residencen i Herrens tjeneste er slut. Og nu skal der findes nye overlevelsesstrategier. Udfordringer der kan styrke og gøre hende bedre.

Der er stille overalt, og slavetøsen vil være stille, blid og glad. Skrive mindre.

hun mærker hvordan kærligheden vokser imellem hende og Herren. hun mærker også hvordan hendes tillid vokser og hvordan roen styrker og giver mulighed for udvikling. For en impulsiv, spontan og rastløs slavetøs så kan stilheden og roen gøre hende bange, men ikke nu. Fordi hun ved at Han passer hende og sørger for hende. Så vidt Han synes er nødvendigt.

Med sit nye halsbånd, som hun kan bruge til dagligt som et smykke, og som Herren selv har lavet, kan slavetøsen gå en ny uge i møde og glæde sig til når hun igen kan behage og glæde sin Herre. Igen og mere intensivt mærker hun nemlig den nydelse der ligger i at behage sin Herre.

hun fik lov til at ordne Hans fødder denne weekend. Det var en ubeskrivelig nydelse. Gnide hver en lille ruhed og tørhed og lade kærligheden strømme fra sine fingre den vej. Som når hun knæler og tager Hans nypudsede sko af. slavetøsen ville ikke have troet det, at hun ville have denne tilfredsstillelse og nydelse ved at gøre sådanne simple, men undardanige ting.

Næsten hele dagen i går gik hun rundt i sin stuepigeuniform og vartede sin Herre. Herren og hende finder en stor nydelse i uniformer og at hun klæder sig om til sin rolle. slavetøsen kunne tænke sig en kittel, som pigerne i kosmetikafdelingerne bruger. En lyserød eller lysegrøn, hvor hun har ingenting under undtagen selvsiddende strømper. hun kunne bruge den til alt muligt.

Så der er rigeligt at lave, imens hun venter indtil der er tid til at blive kaldt til residencen igen.:-)

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under lykke, slavetøsverden, tilfredshed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s