nye opgaver

hun har bl.a. fået til opgave at skrive en roman til sin Herre. En erotisk roman. Hendes tanker er allerede i sving. Faktisk har hun længe brændt inde med nogle ideer, som hun gerne vil skrive om.

Men ikke nu, hun er for træt. hun forlod Residenzen i morges sammen med sin Herre, efter at have tilbragt to ekstra nætter hos Ham. hun er klar over at der er ingen venden tilbage. hun har givet sig hen til Ham. Det er ikke almindeligt. Der er nogle bestemte mekanismer der er i gang, og det er ikke vanilljemekanismer. Nogle gange tænker hun, at det er hjernevask. Men på en positiv måde. En fuldstændig afhængighed og hengivenhed. En kærlighed der overgår alt, og tilgiver alt. Der er dog ikke noget at tilgive.

Han hev hurtigt de klemmer, Han havde sat på hendes krop af, så det smertede. hun fandt sig i det, fordi hun vidste at Han kunne lide det. Han skulle overskride sine grænser og nyde det. hun bed smerten i sig, indtil hun nød den.

hun mærkede kernen i Ham, da Han dødtræt lagde sig til at sove, med ryggen til hende men pegende om at hun skulle lægge sig tæt op ad Ham. Han ved hun kan lide det. Og hun kysser gerne Hans fødder og slikker dem, hvis det var. Men Han ved også at der er noget der mangler, så hun kan slappe helt af i kroppen når hun er hos Ham. Men hun elsker når Han holder hende så hun ikke kan bruge munden men kun hænderne. Læberne, tungen og munden skriger efter at kunne bruges. hun savler af lyst.

Og nu skal der hviles.

Han er nu en fast bestanddel i hendes drømmeverden. Nu er Han en del af hende og hun en del af Ham. hun elsker at kunne forudse Hans nydelse, og være der før Ham, til at behage Ham. Som aldrig før, tænker hun, at hun vil skåne Ham. Gøre kun det som hun ved at ville behage Ham, som f.eks. at være tavs og stille. Uden forventninger. Stille sin Reptil-hjerne i bero, og lade Hans Herre-kærlighed dominere.

Skriv en kommentar

Filed under kærlighed, lykke, slavetøsverden, tilfredshed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s