modig kvinde eller lille slavetøs?

Han så på hende og klappede hende på hovedet og sagde “Herren skal nok tage sig af sin slavetøs”. Han mente det og hun tror på det. hun knælede foran Ham, stille. Han tog sine natbukser af, selvom Hans datter var inde ved siden af. Og lod hende tage Ham i munden. Tilfredsstille Ham og sænke Hans sæd bagefter. hun takkede, meget beæret.

Tilfredsstillelsen var i at Han nød det. hun nød at kunne tifredsstille Ham. Give Ham en udløsning og være brugt til Hans fornøjelse, uden så meget som at skænke sig selv en tanke. Og midt i alle hendes bekymringer. hun havde tabt, og Han havde vundet. Eller var det omvendt?

slavetøsen er stop, midt i sin roman. hun var nået til en af de kapitler hvor der skulle til at ske noget. Herren sagde til hende i går, at nu skulle der snart til at ske noget. I romanen. Men nu er hun stop.

En af livets svære begivenheder har ramt hende, dog ikke uforventet. hun anede det, med sin velfungerende sans. Men det var et chock alligevel. Den gammelkendte intellektualisering trådte i kraft. Det var også aftalen. Den rolle hun påtog sig, da hun fik beskeden om, at hun ville miste sit job, om nogle måneder. Plan A,B,og C bliver iværksat. Herren tager sig af hende i et par timer. Men en følelsesmæssig stumhed. Intellektualiseringen stod på når følelserne skulle afvikles. Men hun ville også tage hensyn til sin Herre. Ikke belaste Ham for meget.

Men det må hun fortælle Ham. Han må vide det. Så i morgen, når hun skal i Residenzen, eller i overmorgen må hun tage hul på det, så hun kan græde og opleve, så hun kan bevare sin sundhed. Hun kan ikke selv. Ikke være den hårde banan som hun har været i så mange år, indtil hun som slavetøs, besluttede at ville være kvinde og blød og blid igen. Og kunne græde og vise følelser.

Herren må opfordres til at specialisere sig i at tage hul på hende. Det gør Han altid, da Han tager magten og tvinger underkastelsen frem hos hende.

Uden muligheden for at være underkastet, er hun ikke slavetøs. Men den modige arbejdende kvinde. Herren ved det.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under angst

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s