krise…

Der er krise nu. Med alle dens måder at reagere på. slavetøsen tænkte om hun skulle holde op med omtale sig selv i tredje person og begynde at skrive jeg i stedet. For at gøre hullet mellem at være slavetøs og at være jeg, mindre. Den anden. Men hun har svært ved det, hun er blevet så vant til det.

hun er angst. Angst for at miste sin Herre. hun er klar over at hendes krise slider på Ham. Tre negative og krævende indlæg på en dag samt masser af sms’er slider på Ham. Han har også noget at se til, og som bekymrer Ham.

Men krisen slutter sig langsomt om hende, og hun forsøger at lade den ikke formørke alle afkroge i sinde. hun har et naturligt postitivt optimistisk sind der har hjulpet hende ud af alle de andre kriser i hendes liv. Styrket hende. Men hun kan ikke mere. hun kan ikke mere uden sin Herre.

Overgivelsen og underkastelsen har påvirket hende, drastisk. hun kan ikke vende tilbage. Hvis hun vendte tilbage ville det være med knæven, og vreden og arrogancen som vejviser. Som hidtil. Nu kan hun ikke og vil ikke.

hendes Herre tager sig af hende. hun får lov til at være i Residencen selv om hun ikke plejer at være her i disse dage. hun er sammen med Ham, men de taler ikke så meget sammen. Men Han står fast ved hendes side og tager sig af hende. hun må tigge om at få lov til at kravle op i Hans seng, tilfredsstille Ham og samtidig tigge Ham om at tage Ham i munden eller i sin kusse. Han siger at hun skal tigge om det. hun skal knæle, åbne døre for Ham, kigge ned, være stille og underdanig. Og tie stille.

Men hun taler og taler, på sin blog til Ham. hun er bange og angst for at Han holder op med at ville hende. Han sagde i går, at det ender måske en dag med at Han ikke vil mere når hun mistænker og tvivler på Ham hele tiden. Tror altid at Han ikke vil hende eller har sine tanker hos andre. Eller vil noget andet.

Det er ikke sådan. Han har sagt, at der vil være perioder hvor alt er meget stille, ingen sex, ingen kontakt, bare være der. Det er sådan nu. Bare være der. Det er også nok for slavetøsen, fordi hun vil ikke klare det uden Ham. Bogstaveligt talt.

hun bliver nok nødt til at skrive og skrive sig selv ud af denne krise. Uden at kunne sige tingene direkte, i angst for at andre ville kunne genkende det deres identitet er afsløret.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under angst, kærlighed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s