Længsel.

Længslen for kærlighed er større end længslen for sex. Der skal tages afstand fra selvet. Og erkendelsen. Betydningen af at have overgivet sig og underkastet sig som slavinde for en Herre. Uden en mulighed for at vende tilbage til den forrige tilstand. Være låst fast og fixeret, uden vilje eller mulighed for at slippe fri. Nøglen er hos Ham. Det er ikke i hendes magt at gøre sig fri, og hun vil ikke være fri.

slavetøsen købte den film Han anbefalede hende, inden Han rejste :-). http://www.youtube.com/watch?v=THNzuF33tZo

Det har sat gang i tankerne. Forskellen på fantasier og virkelighed. Om længslen og sikkerheden.

Analysehjernen har også været i gang.

Snak og tanker om personligheder. Om forskelligheder. Om kontraster og modsætninger. Om mænd og kvinder. Om at elske og vokse sammen. En test fortæller lidt.

https://www.live.cwwtf.bbc.co.uk/labuk/experiments/personality/

hara savner, den lange og dybe snak med sin Herre. hun savner Ham, Hans tilstedeværelse. Hans stærke faste arme, som holder hende og passer hende. hun fortryder at hun ikke kørte hen til Residenzen i går og sov der i nat. Snuste til Hans dyne, Hans slåbrok og forestillede sig, hver en detalje i Hans ansigt og Hans krop. hun frygter at møde Hans blik i morgen.

hun er bange for at …frygten omklamrer hende og tager fat om hendes strube. hun ved nu at drivkraften er kærligheden. Den kærlighed hun føler for sin Herre, og den kærlighed hun har brug for, fra Ham.

Ydmygt vil hun vente i sin tavshed. Vise Ham at hun ikke vil bryde den. Vise Ham hvor dygtig hun kan være. Og glæde sig til at Han kontakter hende.

Skriv en kommentar

Filed under det mørke univers, slavetøsverden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s