At leve livet og se fremad.

Det er dejligt igen at være i Residenzen. Inden hun kørte fik hun besked fra Herren om at købe Japansk bondage tape og nogle Japanske nipple klemmer. Det gjorde hun så. hun købte rødt frækt tape, og glæder sig til at Han skal bruge det.

hun fik så travlt da hun kom i Residenzen, vask og andre ting der ventede hende. Og så når Herren ankom, hev Han bestemt i hendes halsbånd og satte hende på knæ. Så hun knælede og kyssede Hans hånd og takkede for at få lov til at være der. Han kiggede bestemt på hende og sagde “har hun glemt at hun skal gøre det lige så snart Han træder ind ad døren “?. Lidt senere måtte hun knæle på det kolde hårde badeværelsesgulv, med Hans pik i munden imens Han barberede sig. Vandet dryppede ned på hendes ansigt, og hun tog sig kærligt af Ham, indtil Han stoppede.

Så fik hun mange hårde klaps i numsen og besked om hvem bestemte og hvem skulle tilfredsstilles. Havde krav på det. hun elsker Hans dominans. Så har de hygget sig og hvilet. Og fået snakket, meget dybt og fortroligt. Spist og drukket rødvin, og hun har sovet og sovet.

Men hun må vente på at blive tilfredsstillet. Han måtte væk i et par dage, og hun skal sørge for Residenzen imens, og tigge og bede pænt om at blive tilfredsstillet når Han kommer tilbage. Og håbe på at Han imødekommer det.

hendes krop er som maskine, som reagerer kun på Ham. Hans berøring og begær. Nu er han bare god ved hende, tager sig af hende. Kysser hendes og er blid. Det kan hun også godt lide. Være tryg.

hendes psyke er også som en maskine, hvor Herren har den ultimative magt over hendes sind og velbefindende. Det er kun Ham der kan gøre hende glad og give hende formål med livet. hun har kastet det årelange arbejde på at være selvstændig tænkende ligestillet kvinde overbord, til fordel at være en underkastet slavetøs, i flere henseender end seksuelt.

Helst ville hun være gift Ham, men hun er mere og det snakkede de om i går. Da Han gav hende ringen på sin finger som hun ikke tager af, så sagde Han at Han ejede hende. Og man tager sig af sin ejendom, eller så må det kastes væk eller gives væk.

Igen i påsken skal hun være ledsagerse for Herren på en rejse til deres yndlingsby. Det glæder hun sig meget til. At nyde foråret i Herrens tjeneste, og få den udelte opmærksomhed fra Ham. hun er nemlig klar over at der er så lidt tid her til foråret og til sommer. Fordi Han har så travlt. Men lidt tid skal der være. hun glæder sig til at kunne sidde på en cafee med forårssolen skinnende på dem, og at de videreudvikler deres forhold, og deres fælles interesse for historie, kultur og menneskesyn. Sådanne ting som gror og bliver smukkere og mere indholdsrige.

hun tænker tit på, at hun overlod sig faktisk til en fremmed mand, da hun besluttede at blive slavetøs for sin Herre. hun kendte Ham ikke som hun gør nu. hun troede altid at Han holdt sig lidt lukket, for at hun ikke kom for meget indunder hos Ham, og dermed fik rykket ved magtbalancen. Men har opdaget, at Han er sådan, hendes modsætning. Og hun får bekræftet hele tiden, at hun har ret. Om hvem Han er. hun er begyndt at kende Hans irritation og passive vrede, men også kernen og Hans glæde ved livet. Og hun holder fast i sin ubetingede kærlighed, for at vise Ham at hun er for Ham uanset hvad. hendes grænser er hos Ham. Han behøver aldrig at spørge. hun har overdraget sit liv i Hans hænder. For Ham at nyde og bestemme.

Han roser hende, og nyder. Og Han ved, at jo bedre Han er ved hende, jo smukkere bliver hun. hun er som en af Hans blomster som skal tages af, pusles om, plejes og røres ved. Lige som Orkidéerne. De kan hurtigt falme, hvis tankerne kommer væk. Men slavetøsen sørger også for dem, vander og pusler om og snakker til.

Den periode hun skal ind i, i den nærmeste fremtid, er en beslutning som hun har taget, og drejer sig om ændring af strategi og stil.  At være mere selvsikker, stolt og moden akademiker. hun har meget af det Han søger efter og nyder, hun kan give tingene liv og ideer, og forsyne tilværelsen med indhold. Og holde sig til den underdanige ydmyge slavetøs-rolle når hun er sammen med Herren. hun tror også at det ville være spændende for Ham og for hende. hun kan være et eksempel på livets umådelige optimisme. Så når hun forlader Residenzen tager hun sin anden kåbe på, den selvsikre, og det gælder også hendes skriv til Ham.  hun vil forminske dem, være mere bevidst i stedet for spontan. Og fortsætte med sin roman, hvor hun er nået til Haremet. Dog må hun ikke blive så hård igen at hun ikke kan falde på knæ hurtigt og overgive sig. En balance.

Der er intet at tabe men kun at vinde fremover. Det bliver en naturlig ting for hende, som hun har forberedt længe, og som hele hendes udseende og tøjstil bærer præg af. En bestemt slags menneske. Herren kan godt lide det. Så er der nogle ting på plads. Forever.

Men nu tager hun sin lille stuepige-skjorte på og går i gang med Residenzen. Fryseren skal afrimes og der skal gøres rigtig meget rent alle vegne. Måske bliver der tid til lille hygge foran den store skærm, alene i “sofaen” i aften, med et stykke kage, fordi Herren er på arbejde i aften. Så kan hun glæde sig til en nat i Hans seng, alene, og så hente Ham midt på dagen i morgen. Det ville glæde Ham alt det her. Han ønsker at have sin slavetøs puslende og vente på Ham, i det som efterhånden er deres Residenz 😉

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under kærlighed, lykke, slavetøsverden, tilfredshed, tillid

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s