Tavshed og stilhed.

hun vil lave ændringer. Ikke på sin blog endnu. Men inde i sig selv. hun ved efterhånden hvad hun ikke kan ændre. Det må hun acceptere og Han. Men hun ved hvad hun kan ændre. hun vil bede de højere magter om mod til det.

Der skal laves lister som hun gjorde før. Lister over ting der skal gøres, og hakkes ved. En ting på listen er at genåbne endevæggen. Skrive noveller og digte. Sy og designe. Gøre alt det hun ikke har givet sig tid til længe. Fylde sig med glæde over småting i livet. Selv om Han er i første række.

Der er ingen tilbagevej. Når hun har overgivet sig, så kan hun ikke tage sig tilbage. Det er umuligt, ellers var det bare pseudo. Uægte. Leg. Game. Et psykologisk tidsfordriv.

Det tog lang tid at bygge Rom. Det tager lang tid at blive slavetøs. Det sagde Herren til hende engang. Han sagde at det ville tage mange år. Det har Han ret i som sædvanligt.

Fundamentet er tryghed, og det føler hun nu. Den dybe tryghed. Men længslen er der, og den må hun sætte til side. Sætte sig selv til side.

Han har brug for ro og stilhed. Sammen med sine børn. Han har ikke sagt det direkte, men hun ved det. Og for første gang vil hun nyde at give Ham det. Vidende at Han vil nyde hendes stilhed og tavshed. Nyde sine børn, sine venner og sit andet liv. Vidende at hun er der for Ham ved førse fingerpeg. Ventende, glad og tilfreds. Parat og tillidsfuld.

Hendes tid kommer. Allerede i næste uge, hvor de vil mødes ved rulletrappen og gå videre sammen og nyde mange dage sammen. I deres yndlingsby. hun glæder sig til at møde Hans blik og se Hans smil.

Hver eneste detalje i hendes hverdag, hendes liv vil være at forbedre sig for Ham. Også ved at læse endevæggen. Blive rigere for Ham. For at stimulere Ham, når Han har lyst og brug for det. Berige Hans liv og øge Hans velvære.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under kærlighed, lykke, tilfredshed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s