Tryghed.

Den første tanke når hun vågner, siger alt. Så fjerner hun sit blogindlæg, fordi det ville komme til at støde Ham. Det minder for meget om ting Han genkender, og ville irritere Ham. hun vil ikke irritere Ham, eller provokere.

hun er ligeglad med alt og alle undtagen Ham. Det er ret neurotiskt. Et ord der er klamt og hører til en diskurs, en tid med stigmatiseringer. Livets resultat skal plantes i en boks for at gøre det nemmere for nogle. For at befri nogle. Og give tegn på det gode liv, som er værd at leve.

Meget tankevækkende. Endevæggen med bøgerne skal nydes igen. Hvordan kan det være at den blev ligegyldig. Alle de dejlige bøger, som gav en dyb tilfredsstillelse, blev pludselig ligegyldige, fordi Han kom i første række. Hver gang hun tænker at hun tænker for meget på Ham, så tænker hun på sine bøger. At begynde at træne hjernen i at læse igen. Fagbøger, litteratur og alt. Der er efterhånden en del der er ulæst. Bogklubben vil have hende igen.

Tidskriftet har ikke være åbnet tre gang, er stadig med plast på. Foruden de mange som bare plasikken blev revet af og ikke set i. hun forøgte at opsige det, men de gav hende et tilbud fordi hun havde været med fra starten. Et tilbud hun ikke kunne afvise. hun kan begynde at læse det igen.

Hendes fagblad, uåbnet, i bunkevis. Hmm….

Helt klart en besættelse, en obsession, at være en slavetøs. En dejlig besættelse. hun vil være besat, hjernevasket. Han forklarede engang hvordan Han ønskede at det skulle være, og dermed blev det sådan. hun gør alt for at vise Ham Hans magt. Vise Ham, at hun overholder og gør altid det bedste hun kan.

hun overgiver alt, alt sit liv. Lægger sig fuldstændig for Hans fødder, lægger sig tryg i Hans hænder til fri benyttelse. Han kan håndtere det. Det skal Han kunne, ellers dør hun.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under kærlighed, slavetøsverden, tillid

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s