Morgentanker.

De første tanker er de stærkeste. De mest oprigtige.

Billederne af kvinder, som lod sig bruge af mænd. hun husker nogle sådan kvinder, hvor manden kom på besøg om natten, og resten blev til fantasien. Til dagligt var de ikke sammen. slavetøsen og hendes veninder syntes det var klamt, at lade sig bruge og udnytte. De var ikke kærester, og der blev snakket i alle kroge. Om at manden ikke respekterede hende, og udnyttede hende bare.

slavetøsen ved ikke hvad der blev af kvinderne eller de par. Om de blev kærester, eller kvinderne dannede par med en anden. Nu, tænker hun at disse kvinder var sikkert ikke blevet alene resten af deres liv. Det var de for gode til. De var stille, tavse, underdanige og helt sikker behagede og gjorde hvad deres mænd ville. Når hun taler om flertal, så er det fordi der var nogle kvinder af den slags i hendes barndomsby. Hendes landsby, hvor rygterne svirrede og alle vidste alt.

Og når hun tænker endnu bedre, så var disse kvinder feminine, og gik i kjole. Hvor har de ikke måttet lide for at være mellem tænderne på landsbyens snæversynede beboere. Forkastede og set ned på.

Men da startede fantasierne hos slavetøsen. I retning af submission/dominans. hun får en underlig følelse i maven ved tanken nu. hun selv ønskede ikke at være sådan en kvinde, fordi hun syntes det var ydmygende. hun ville være stolt og stærk. Og hun ville ikke være udhængt socialt, på den måde i landsbyen, med medlidende blikke på sig af alle. Troede hun.

Men et glimt af en smuk ung kvinde, lænket nøgen i en hule til at blive brugt af sin mand når han fik behov, dukker pludselig op. Hendes fortrængte fantasier kommer nogen gange på overfladen nu. Lad dem komme.

Men hun blev sådan en kvinde i nogle tilfælde. Korte men meget nydelsesfulde perioder. Hvor ingen vidste om det, undtagen hende og manden. Han kom om natten, og brugte hende når han havde lyst. Og hun nød at lade sig bruge. Indtil hun stoppede det, mere af fejhed end lyst. Og havde længe fortrudt. Fordi det var meget nydelsesfuld sex. I et andet tilfælde stoppede manden forholdet, fordi han var gift. Og måtte tilbage til sin kone. Til slavetøsens store sorg. Andre forhold opløstes af sig selv, fordi det var kun sex og fik ikke lov til at vokse. Enten fordi det foregik på en rejse, eller der var ikke noget fælles de havde. Det længste forhold var, når al sex var forsvundet fordi han ikke havde ideer eller mod til at gøre noget ud af det. Og han forsvandt ind i en sygelig verden, dog med slavetøsen som sin tjener og meget trofaste ven.

Så når hun analyserer og tænker, så har hun aldrig haft et normalt forhold til en mand. Og hun har altid savnet det. Altså måske ikke et normalt, kedeligt vaniljeforhold men hun har altid savnet en partner, at betro sig til. En partner hun kunne dele med, sine bekymringer og glæder og interesser. En partner som hun kunne udfordre, og udfordrede hende. En partner som ville rykke hendes grænser og dominere hende. En mand, i bogstavelig forstand, som hun forstår det. Én, der tager sig af hende, passer hende, elsker hende og nyder hende. Lige som hun nyder ham. Én hun kan tjene og øse med den kærlighed, som hun har uendeligt at give af. Men kun til ham.

hun har fundet denne mand. Hendes Herre. Han ejer hende, tager sig af hende når det passer Ham, og bruger hende når det passer Ham. Og Han elsker hende på sin måde. hun har gemt sig til Ham. Men forstår ikke altid mekanismerne.

Så tænker hun hvad der mangler. Hvad vil hun?

Hver gang hun bliver ked af det, og føler frustration, så må hun tænke hvorfor. Og hvordan ville det være hvis det var anderledes. F.eks. nu hvor hendes Herre ikke har ladet høre fra sig hele dagen i går. Men hun ved hvorfor og hvor Han var, selv om hun ikke ved nøjagtig, hvad Han lavede. Vil hun vide det? Nej det behøver hun ikke. hun har ikke behov for at kontrollere Ham, for at få vished om at Han vil hende og elsker hende. hun har tillid til Ham og den tryghed Han har forsøgt at skabe om hende, falder på god plads. hun føler sig beskyttet.

Men slavetøsen må hele tiden huske sig på, at det drejer sig ikke om hendes behov det her, men Hans. Og bloggen her, er for at hun kan selvprofilere, og skrive om sine  behov. For at gøre sig klar til at tilfredsstille Hans. Selvopdragelse.

Han har givet hende retningslinierne og hun må sætte bånd på sig selv, og opdrage sig selv til den slavetøs Han ønsker. Det gør hun i de perioder de ikke er sammen. Fordi når de er sammen, så er der ikke nogen problemer. Så opdrager Han hende.

Derfor er deres forhold konstant på prøve. Det er ikke nok at hun ved hvordan Han kan lide at have hende, underdanig, stille og ventende. Parat til Ham når det passar Ham. Fordi det nytter ikke noget hvis det ikke er ægte. Derfor disse frustrationer hele tiden, hvor hun skal granske sin, nogen gange, vaniljehjerne, analysere og gøre kompromis med sig selv. Finde kernen hvor hun hører til og vil være. hun er nød til, hver dag, at huske sig på at hun er slavetøs. Huske sig på den verden, sproget det tilhører og fundamentet. Det er så nemt at miste fokus. Det bliver fremmedgjordt på lang sigt, hvis der ikke sker noget.

hun glæder sig til hvert et lille vink fra Ham og det smil og karmastiske aura hos sin Herre. Hele Hans væsen, tale, udseende, alt. Og nogle gange gør det ondt, at tænke at andre nyder Hans tilstedeværelse, som hende. Egoismen banker på. Hver en lille detalje i Hans krop er indprentet ind i hende, og gør hendes ben bløde. Hjertet er intakt, bevaret. hun passer på og plejer sig, til at kunne tilpasse sig Herren. Behage Ham og øge Hans velvære, på alle led og kanter. På alle måder Han ønsker. Og Han ønsker meget mere end sex.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under kærlighed, slavetøsverden, tilfredshed, tillid, tryghed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s