Overvejelser om målet, processen og hindringer.

Det er ikke humøret der svinger, men følelserne. Fra dyb desperation og frustration til dyb lykke. Lykke som aldrig har føltes før. Der er ikke kaos, men vaklen.

Det er naturligt, for denne slavetøs som Hara er. Sådan er hun sammensat.

Herren gjorde helt klart i starten, at Han ønskede at oplære hende i sit billede. Han skrev en protokol om det, mange sider i detaljer om hvordan han ønskede at hun blev. Hendes attitude, tiltale og opførsel bl.a.

Alt sammen overfor Ham. Når Han ikke var tilstede slap Han hende…eller…

Det var det hun tænkte da hun vågnede i morges. hun mangler retningslinier for den periode hun ikke er sammen med Ham. Og hun må overgive sin økonomi til Ham. De har talt om det, men det må være nu. Det gik i stå, processen. hun fik besked på at vise Ham sit regnskab, og så gik processen i stå. hun ved ikke hvorfor. Men nu bliver der tid til at snakke på deres udlandstur.

Men hun har andre roller end kurtisanen, ledsagersken, stuepigen, kokken, chaufføren og massagepigen. De nævnte roller er tydeligt beskrevet i protokollen. Men de andre roller, som ikke er beskrevet forsvinder snart. Men nogle er tilbage og skal defineres for hende. Sammen med Ham. hun kan ikke definere sig selv så meget mere. Og har måske aldrig kunnet.

Ikke fordi hun er blevet tomhjernet uden selvstændig vilje, men hun er underlagt sit liv som slavetøs. Men det er ikke som at være hjernevasket medlem af en religøs sekt, kuet og misbrugt. Nej det er fulstændig frivilligt. Og meget nydelsesfuldt. Og hun har altid haft brug for en mand der styrede hende, og lod hende være i den traditonelle kvinderolle.

Men tilbage til den tanke hun vågnede med i morges. Forfatteren. hun skriver og skriver og hun var klar over da hun vågnede at hun elsker det skrevne ord. At skrive og omforme ideer og tanker og sætte dem ned i computeren. Før i tiden, skrev hun manuelt i lange baner. Tanker, føleser, ideer, fantasier og overvejelser. hun så en udsendelse i går, som fik hende til at researce lidt på nettet, og var så klar over de skjulte potentialer. Der kunne være så tilfredsstillende for hende. At skrive. Både faglig og ufaglig litteratur. Alt. Men der skal også læses. Der er ikke blevet læst længe.

Herren kan godt lide forfatter-rollen, Han beder hende om at skrive historier til sig. Faktisk er hun i gang med en roman. Er nået dertil hvor Ariane, som mistede sin far, blev først solgt til en vingård og dernæst til en sheik. Og der er hun stop, i Haremet.

Fordi midt i skrivningen fik hun en negativ besked, med efterfølgende chok. Folk siger, at hun klarer det godt. Men de kender ikke hendes indre, kun hendes Herre og måske en til. Og Han har ikke haft tid til hende på det sidste. I “hendes weekender” har Han været beskæftiget med andet, enda natten over i de sidste 2-3 weekender. Selvom hun dels har tilbragt tiden i Residenzen. Han er en travl mand. Og hun må tilpasse sig det.

Han forøger at kompensere, fordi Han vil kun at hun er en tilfreds slavetøs, fordi Han elsker sin slavetøs. Det skrev Han til hende for akkurat to måneder siden, i dag. Og som hun skrev i sidste indlæg, så tror hun på det og mærker.

Men hun ønsker tydeliggørelse omkring sin rolle når hun ikke er sammen med Ham. Han har forsøgt at definere hendes skriverolle, og derfor bedt hende om at skrive til sig. Og Han har sagt at Han nød det.

Men hvem er hun når hun ikke er sammen med Ham?

Er det hende der hopper i jeans, og køber bukser og sender besked til Ham at hun har købt bukser og vil vise Ham dem, inden hun returnerer. Han har sagt, flere gange, at Han ønsker at hun går med kjole og nederdele. Fordi det er kvindeligt. Og det står i kontrakten. Feminitet.

Og hvor er den lille, pivende slavetøs i alt det her? Den livlige fantasi og analysehjerne siger at den lille pivende er kun et stadie hen i mod kurtisanen.

Den stille, rolige, tilfredse, smukke, glade, og meget kærlige slavinde.

Bare synet og tanken om hende gør Herren glad og tilfreds 🙂

Den perfekte slavetøs. hun har altid søgt efter, at blive den perfekte slavetøs. hun ved nøjagtig hvad hendes Herre ønsker. Dog med nogle få undtagelser. Men det kan hun få afklaret. hun skrev engang en historie om en sømandskone, som så sin mand ind i mellem. slavetøsen identificerede sig med hende. Det er den rolle hun vil tilbage til.

Nogle gange synes hun at hun er nogle få millimeter fra det.

Indenfor den psykologiske omsorgsbranche lægger man stor vægt på, at få øje på de ændringer der har fundet sig sted, når man evaluerer fremskridt. Eller vurderer en process mod et mål. Og slavetøsen har gjordt fremskridt. Nogle gange to skridt frem og et tilbage. Og nogle gange et skridt frem og et tilbage…

Men hun har været så ivrig efter, at komme derhen hvor hun ville, at hun har glemt processen. At gøre tingene ordentligt. Gøre det hun har fået besked på, en ting af gangen.

Faktisk er der rigtig mange ting hun har udsat eller sprunget over. De er der stadig og venter. Mavedanserinden. Oprydning af lejlighed og salg af ejendele. Træning. Målene er mange, men processen går i stå nogle steder. Men ikke alle steder. Der er fremgang.

Og det endelige mål er at blive den perfekte slavetøs, som hendes Herre ønsker. hun vil gøre sit ypperste.

Herren har sagt, at Han syntes at hun skulle bruge denne blogside, til filosofiske overvejelser og selvterapi. Den private blog, til at ytre sig om ting til Ham. Og skrive historier.

hun føler tilfredshed med dette indlæg nu. hun vil over i fitnesscenteret, knokle lidt med sine lår og gøre så sin kuffert klar til afgang i morgen formiddag.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under overvejelser, tilfredshed, træning

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s