Overgivelse.

Det er en mærkelig følelse at skulle kæle med sig selv, først med kroppen i fem minutter og så med kussen og klitoris i 10 minutter. To gange om dagen. Og stoppe lige inden hun kommer. Dette har hun fået besked på at gøre siden i søndags. Og hun har gjordt det samvittighedsfuldt. Når hun  stopper lige inden hun kommer, ryster kroppen og kussen af begær og lyst. Og hun går rundt med en svulmende liderlig kusse til gengæld. Som venter på sin Herre. At stoppe lige inden hun kommer, føles som en slags svien indvendigt. Hvis hun klemmer musklerne så er hun ved at komme alligevel, uden at røre. En uforklarlig følelse, som er faktisk ved at gøre hende meget…

Den anden opgave var at skrive 2 kapitler i sin roman. Den historie om slavepigen Ariane. slavetøsen lavede det ene kapitel i går, men mangler at lave det andet i aften. Den skal være færdig inden i morgen hvor hun skal i Residenzen.

Haras forhold til sin Herre, er langt i fra at være kun seksuelt. hun elsker at knæle for Ham, kysse Hans hånd, tage Hans varme sko af og strømper. Kysse Hans fødder, kysse Hans krop, massere Ham, kæle for Hans pik og Hans pung. Tilfredsstille Ham og elske Ham. Hara elsker også at lave mad til sin Herre, glæde Ham, føle Hans nærhed, høre Hans stemme. Se på Ham. Mærke Ham. Dufte til Ham. Høre Ham snorke. Se hver en detalje i på Hans hænder, når de vipper på en bestemt måde. Hver en lille rynke på Hans ører. Alt simpelthen. Hun elsker Hans ro. Hun er afhængig af Ham.

Lige om lidt vil hun kæle igen med sig selv. Når der er kommet lidt ro dernede. Ellers sker det for hurtigt. hun må ikke komme, det er helt klar beskeden. Så når hun har kælet igen, så kan hun fortsætte med sin kapitel. Så måske bliver den mildere, og mere sensuel. Fortællingen. Men hun har sagt til sin Herre at hun kun kan skrive ud fra sin egen sindstilstand, til hver en tid.

Herren og slavetøsen har helt klart et bdsm forhold. Men det er langt i fra altid sådan. hun overlader det fuldstændig til Herren at bestemme hvornår, hvad. hun er faktisk holdt op med at forvente, ønske eller kræve sex eller tilfredsstillelse. hun gør kun det hun får besked på. Sådan vil Han have det. Han siger hvis Han vil have det anderledes. Han roser hende, og siger at hun er lærenem, og at Han glæder sig til at træne hende yderligere. Så hun kan blive den perfekte slavetøs for Ham.

Men hun elsker sex med Ham og bliver meget hurtigt og nemt tændt. Bare synet, tanken om Hans stålbalder. Balder af stål. Dejlig tanke. Der kommer ideer til historien. Hmm…når hun mærker Hans pik glide ind i den stramme…så det nærmest føles som kramper…

Ja hmm…slavetøsen er lidt utilfreds med hvor den er svajet hen i dag. Ariane, slavepigen, var på vej i sikker havn. Hjem. Og al spænding væk. Eller…skal hun sælges igen? Til et bordel?…Hvor skal den hen? Skal hun skuffe sin Herre med det kapitel nu, eller?…Måske skulle hun i stedet for de to mulatpiger, lade to spænstige, brunstige…tage sig af hende…vippe den lidt…drille…udfordre…Hara ved at der venter hende noget i morgen. Herren har sagt, at hun skal bruge alle sine kræfter. Hvad mon Han har for?

En seance kommer op…

“Han sidder på sofaen, med spredte ben. Nøgen. Sidder på kanten. hun knæler foran Ham, og tager Hans pik i munden og kæler ved Hans pung. Hun ser på Hans ansigt imens hun gør det. Hendes hænder er særligt smidige. Han befaler hende at ride sig, og hun gør det. Med ansigtet vendt mod Ham, som Han vil nu. Han samler ikke benene. hun må sno sine egne ben under Hans knæ og langsomt glide over Hans pik. Langsomt og forsigtigt, med stramme muskler ride Ham med sin våde kusse. Se på Ham hele tiden. Se de slørede øjne og begær. Dufte Ham og mærke Ham. hun matcher ind i Hans krop. De passer sammen som to brikker i et puslespil. Hendes våde kusse masserer Hans pik lige for øjnene af dem begge. hun rører forsigtig sin klitoris og kommer pludseligt. Han mærker når hun kommer, hendes sammentrækninger. Så kommer Han. Han sprøjter sine dyrbare elskovsdråber langt ind i hendes krop. Forærer hende sine safter som en mand gør ved en parring. hun er så beæret. hun langsomt står af Ham, og vasker Ham ren med sin mund, samtidig med at hun klemmer Hans safter tilbage i sin kusse”.

Det er ikke en fantasi, men noget som slavetøsen oplevede forleden sammen med sin Herre. hun har det vidunderligeste og bedste sexliv, hun nogensinde har haft og nogensinde har fantaseret at hun kunne have. Han gør alt ved hende som hun altid i sine dybeste fantasier har ønsket. hun oplever Ham som den tabte prins i hendes liv. Han passer ind i hendes liv og tanker, som havde Han altid været der. En mærkelig følelse af nærvær og intimitet, som var de en del. I stedet for to selvstændige dele. Hans tanker, Hans ønsker, Hans lyster, Hans nydelse. Alt ved Ham. Så det gør ondt, dybt i alle afkroge af hjertet og sindet. Det er sådan at elske. hun ville give sin højre hånd for Ham. hun ville give sit liv for Ham hvis ikke…

Skriv en kommentar

Filed under kærlighed, lykke, slavetøsverden, tilfredshed, tryghed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s