Overvejelser om offentlig salgsvare.

Et vist ubehag rører sig hos slavetøsen ved at konstatere at nu er denne blogverden blevet offentlig og en salgsvare, for eksperters analyse og bedømmelse. Hvor lille hr og fru jante.dk kan spejle sig og iscenesætte sig til egen tilfredshed. Ordet salgsvare tiltrækker hende ikke på anden vis end hvis en slavetøs skulle sælges. Så bliver det frækt, men ikke at alle og enhver ved og leger den samme leg. Så bliver det sådan Paradis hotel, agtigt.

Det er ikke så spændende. Men hvad. Alt ændrer sig. Det bliver så det gennemsnitlige borgerskab, der kan fornøje sig. De veluddannede, mellem 30-50 år? Dem der legaliserer og bestemmer det gode og rigtige liv.

Det er jo allerede kommet ind i skolernes sexundervisning. Alle børn ved nu hvad de kan vælge, når de skal vælge seksualitet.

Det bliver så udvandet. Og bare fordi nogle kvinder ikke har fundet ud af at de ikke er underdanige i sjælen, men ønsker alligevel hardcore sex. De får ikke nok. De vil bestemme alligevel. Ikke særligt spændende. Nogen skulle se at blive Dominaer, som O blev. Så bliver der krig mellem kvinderne.

Nåh men pyt, læserne her på bloggen er ukendte for slavetøsen. Og det eneste der forhindrer er sproget. Det kunne lige så godt være på andre sprog hun skrev.

Men på den anden side så er udholdenhed et adelsmærke for hende. Inden hun blev slavetøs så beskrev hendes Herre nøjagtigt hvad Han ønskede sig og hvad Han ikke ønskede sig af en kvinde. Hvad tændte Ham og hvad ikke. Så hun ved helt tydeligt hvad hun skal, og noget skal læres men andet er der. Intet er fremmed eller uønsket. Alt hvad hun foretager sig styres af Herren.

slavetøsen er blevet lidt dygtigere til ikke at tage initiativ. F.eks. om morgenen når hun har lyst til at kravle op til Herren, eller når hun sidder og knæler for Hans fødder og har lyst til sex med Ham. hun kan røre ved Hans ben eller hænder, men hun ønsker at Han tager initiativ. hun elsker når Han på en helt bestemt måde, løfter sin seng fra sine lænder og spreder sine spænstige ben og gør sig klar for hende. Uhmm….der findes ikke ord for den følelse.

Hvad sker der når alt er prøvet, de andres ideer, og alle de scener som de har læst om og syntes var spændende?

slavetøsen tror at udfordringerne ligger et andet sted, end i det direkte seksuelle. Mere fetish og sensuelt. I aftes så hun en udsendelse sammen med sin Herre, om dronningen af Burlisque. Meget spændende, noget der er ved at være mode igen. Lige som korsetter, hofteholdere og fetish. Men det er dejligt, og forhåbentlig kommer det også til DK snart. Og forhåbentlig bliver det ikke udvandet.

Så bliver “Det Kinky” også mode. Lige som de små børn som tænder på urin og afføring, eller sex hvor kvinder er misbrugt. Det vender tilbage.

I aftes nåede slavetøsen også at se en interessant film i biografen. Jud-Süss. Det var så interessant, at det er lige før at nu skal der forskes i bdsm-ets oprindelse. Bdsm-ets forudsætninger, præmisser og psykologiske betingelser.

Konsekvenserne kender hun jo. Dem fik hun introduceret af sin Herre før hun blev slavetøs. Faldegruber og farer blev gennemgået. Den psykologiske konsekvens var gennemgået, og hun selv læste på udenlandske sider om selvværd, værdier, og hvad kunne styrke sådanne forhold og hvad var farligt for sådanne forhold.

Nu har hun fuldstændig overgivet sig. hun lader alt til Herren, medmindre Han beder om andet. hun har ikke en kasse under sin seng. Kassen er i Residenzen hos Herren, og den er åbnet og kun benyttet af Ham. hun får ikke tilfredsstillelse medmindre Han ønsker det. hun har ingen dildo derhjemme, medmindre hun har fået den med hjem af Herren for at udføre nogle opgaver fra Ham.

Alt dette er stik modsat det hun var før. Underkastelsen og overgivelsen tog lang tid, men den er sket. hun ønsker ikke at vende tilbage og begynde at styre sit liv. hun ønsker at være styret af sin Herre. Og Han fortæller hende at der er meget træning og læring forude. hun glæder sig meget. Der er bevægelser, attitude, og alle mulige ting der skal trænes. Det tager tid, men det skal være bevidst og målrettet.

Så at miljøet er blevet en salgsvare, kan være ok for dem som benytter sig af det. Universet er så forskelligt. Nogle vil gummi og latex og piercinger. Andre vil sensualitet, og submission. Slør og mystik og underdanighed. Som Hara. hun elsker underdanigheden.

Så på næste rejse, som foretages i Juli vil hun se om hun kan finde sådan et ægte kurtisane kostume. Som hun kan varte sin Herre i, her i Residenzen. hun vil ikke beskrive her hvilken slags kostume. Hvis hun ikke finder den på sin rejse så vil hun selv sy den, som den housecoat som Herren har ønsket sig længe.

Skriv en kommentar

Filed under overvejelser, slavetøsverden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s