Rivende udvikling.

Der sker meget hos slavetøsen i øjeblikket. Herren er ved at indsluse hende langsomt trin for trin ind i Hans liv. Hans andet liv. Det er en stor tillidserklæring og ære for slaveøsen. Det fortæller hende også at Han er tilfreds med hende. Oftest.

Herren har ret til at råde over slavetøsen på alle områder. Han kan gøre hvad Han vil. hun kan fortælle Ham sine ønsker og tanker og følelser. Men Han bestemmer. Han styrer farten og retningen. I formiddags sagde Han at Han ville revidere protokollen. Det er også en stor ære for slavetøsen.

hun arbejder stadigvæk med de opgaver hun har fået. I dag skrev hun det 10 kapitel i romanen. Og hun har fået besked på at træne sig i at komme imens hun rider sin Herre. Han vil kunne mærke da hun får orgasme. Han siger også at opgaverne ikke altid skal være nemme. hun ved hun kan gøre det. slavetøsen har trænet sig særligt i at tilfredsstille Ham. Gøre akkurat det Han ønsker, men nu må hun give mere slip på sig selv. hun må vise Ham at hun kan. Så må hun igen til at få orgasme som en vaniljekvinde. Lade sit eget begær og sin liderlighed styre.

Herren ønsker at se sin slavetøs tilfreds. Han ved jo alligevel at det gør hende tilfreds at bare få lov til at være i Hans nærhed. Lyder mærkeligt, men sådan er det. Alt hun kan gøre for at behage Ham i hvilken som helst form, glæder hende. Hun er en meget glad slavetøs.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under tilfredshed, træning

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s