ovenpå igen…:-)

Heldigvis fik slavetøsen en lang besked fra sin Herre i aftes inden hun skulle sove. hun sov også som aldrig før, tryg og tillidsfuld. Herren husker hende på at hun skal ikke fantasere og lave historier om det Han skriver. Han sagde også at hun skulle møde i Residenzen hver torsdag, som protokollen foreskriver, medmindre der er besked på andet. Samtidig fortalte Han hende at hun skulle flytte ind til Ham i et stykke tid. hun får opgaver som Han vil hjælpe hende med.

I dag fik hun også en lang besked om  det hun skal. Det glæder hende meget. hun glæder sig til at være den blide, kærlige slavetøs som knæler ydmygt for sin Herre. Er underdanig og lydig. hun forlader fuldstændig den ofte vanvittige rolle hun har til dagligt som arbejdende kvinde, rationel og klog. slavetøsen ønsker at være den hjemmegående, der sørger for alt i hjemmet. Er på forkant med at gøre tingene som Herren vil.

hun har også fået besked på at gøre det næste kapitel i sin roman færdigt. Det er hun også næsten færdig med. Kapitlet hedder “the Master”. Men slavetøsen har ikke været så flittig til at udføre sin øvrige opgaver, som at kæle med sig selv i 2 gange 15 minutter indtil hun næsten kommer. Beskeden er at Herren ønsker at hun kommer på Ham, at hun får orgasme når Han forlanger det, ovenpå Hans pik eller i det hele taget. Det skal trænes og øves.

hun ved hun kan. Han siger at nye døre vil åbne, i hendes stræben efter at blive den perfekte slavetøs, når hun kan det. Tanken får det hele til at prikke og dirre dernede. Så nu er slavetøsen glad og tilfreds igen. Herren vil tage sig af hende. Og Han forlanger fuldstændig lydighed og underkastelse af hende.

hun ville gå med kæder mellem sine ben offentligt, hvis Han forlangede det. Overgivelsen er fuldstændig, både med hoved og hjerte. Det eneste som kunne få hende til ikke at ville det, var at hvis hendes Herre lavede sjov med hende. Men det gør Han selvfølgelig ikke. Det er den rammeste alvor.

slavetøsen har dyb respekt for sin Herre og beundrer Ham på mange forskellige måder og elsker Ham dybt. Men hun er også ved at indse, at Han måske heller ikke kan undvære hende, på en måde, som hun ikke kan undvære Ham. Herren er for hende, som ilt og vand og næring.

Så hun mærker gensidigheden mere og mere. Derfor fortsætter udviklingen alligevel. To skridt frem og et tilbage. Sådan skal det være. Det åbner døre for så meget. Et liv i gensidig forståelse, hvor to stærke individer lever og nyder og udfører.

Skriv en kommentar

Filed under kærlighed, lykke, slavetøsverden, tilfredshed, tillid, tryghed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s