Klar og parat til det uventede.

Nu er slavetøsen klar som foreskrevet og ønsket af Herren. Dennegang en orange gennemsigtig top, g-streng med små blomster som har lidt af den orange farve. Helt lyse selvsiddende strømper og nye åbne stiletter, cremefarvede i silke stof. Hendes røde halsbånd matches med sølvørestikkere med røde sten. Neglelakken er den samme orange farve som toppen. Farven klæder hendes gyldne hud. Gad vide om Herren lægger mærke til det. Han foretrækker, at hun lakerer sine negle røde. hun bruger en perfume, som Han ikke har duftet på hende før. Men hun har haft den længe. Mon Han lægger mærke til det. Makeuppen er perfekt, men slavetøsen trænger til at blive klippet.

Herren tog hårdt i hendes hårmanke i morges, imens Han lod sin pik glide ind og ud af hendes mund. Han stod med bukserne nede og tvang hende ned på knæ, efter at have ført hånden under hendes kjole og forbi hendes glatte vide stockings. Han skulle afsted og ville have hende her og nu. Han hiver altid i hendes hår når det er ved at være for langt. Så siger Han på et tidspunkt til hende, at nu skal hun klippes.

Udseendet, skoene, makeuppen. Det er så dejligt og vigtigt ved det her bdsm liv.

Når Han kommer hjem til Residenzen, så ringer Han enten på dørklokken eller ej. Hvis Han ringer så skal hun stå ude i entreen, med hænderne bag ryggen og med spredte ben. Lige så snart Han kommer ind, så skal hun knæle og kysse Hans hånd og takke Ham for at hun må have lov til at være der. Hvis hun ikke gør det hurtigt, så snerrer Han ad hende og tvinger hende ned. Derefter hjælper hun Ham af med skoene imens hun knæler. Hvis Han derimod ikke ringer med klokken, så skal hun fortsætte med det hun er i gang med. Dette står i protokollen.

Denne ritual elsker slavetøsen. hun elsker underdanigheden. hun elsker at knæle og kigge op ad Ham, ydmygt. slavetøsen ved ikke om Herren orker at give hende røde striber i aften. Men Han har sendt hende godnathilsen hver aften i denne uge lydende på at hun måtte drømme rødstribede drømme :-).

Nu skal hun være i en uge hos Ham, og kassen bliver helt sikkert taget ned fra hylden i entreen allerede i aften. hun elsker når Han ankommer og hun har hele dagen gjordt Residenzen ren, og Han lægger mærke til det, roser hende og smiler. Og hun mærker Hans glæde og tilfredsstillelse. Det var ikke det hendes mange årige kvindekamp gik ud på for mange år siden. Men nu føles det helt ned i mellemgulvet og nede i alle afkroge i hjertet.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under det mørke univers, kærlighed, lykke, slavetøsverden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s