Ingen venden tilbage.

Så har hun brugt hele dagen på jobannoncer og bliver mere og mere desparat. hun har gjordt det hendes Herre har sagt hun skulle. Alle de jobs passer ikke til hende længere. hun har ikke lyst længere at beskæftige sig med det hun har gjordt før. Hvis hun kigger på sit liv nu, så kan hun godt se at det har ændret sig så meget. Hvad ville hun helst gøre så?

hun ville bare være der for sin Herre, servicere Ham og stå til rådighed for Ham. Lette Hans tilværelse og gøre den rar og behagelig. Bare det at se pæn ud og sørge for Residenzen kan tage meget tid. Dog ville hun ikke kunne holde ud, at være hjemmegående altid, men hun vil helt tydeligt ikke bruge tid og energi på en ny karriere. Og arbejde skal hun. Herren er ikke hendes forsørger, og selv om Han var det, så ville Hans løn ikke række.

hun ved godt at hun kan sagtens kombinere en arbejdende kvindes tilværelse med den submissive kvindes. Men hun gider ikke mere at skulle vise at hun kan og er noget. hun har mest bare lyst til at være smuk, sød, stille, rar og meget underdanig. Så hendes Herre nyder at have hende omkring sig. Er det ikke at underkaste sig? Jo og det skal det være.

Der skal nytænkning til. Og hun har ikke engang lyst til, at tænke det selv. hun vil gøre det med sin Herre. Lade Ham hjælpe hende med at komme på det rette spor. Det er mere end hjernevask det her. Det er en fuldstændig omvæltning. Ingen venden tilbage. Tilbage til kernen og det eksistensielle. At være det hun er. Skabt for Ham.

I hendes submission kan hun ikke nøjes med at elske sin Herre, hun er nød til at elske alle. Elske livet og alle mennesker. Ellers bliver det svært, at være den selvofrende som afgiver sine behov og sit selv i submissionen.

For mange vil det lyde som at have mistet forstanden. Men for hende betyder det at leve. At leve livet i kærlighed og bevæge sig længere og længere henimod den tilstand som hendes Herre ville kalde, at blive den perfekte slavetøs.

hun må overlade til Herren, at finde ud af hvad der sker med hende. Han er ansvarlig. Han må vide, hvor hendes kompetencer kan blive brugt. Hvor hun kunne være glad og samtidig gøre nytte med en høj indkomst, for at kunne hjælpe til at betale alt muligt. Herren må kunne med sin strategiske tankegang finde ud af at bruge hende der, dog uden at det på nogen helst måde går ud over deres forhold, hende selv og Ham.

Nu ville hun helst bare ligge omsvøbt i vat, ventende på at Han tager sig af hende.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under overvejelser, slavetøsverden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s