Morgentanker som sædvanligt.

hun tog om Hans faste balder og lår, lige inden Han skulle af sted på cyklen. Godt pakket ind, med det rigtige udstyr. Frem og tilbage på arbejde. Mindst 40 km. Selv skulle hun ud at løbe nogle få m (km). hun mærkede den prikken, komme som et lyn, da hun rakte sin mund mod hans og Han kyssede hende med en forsigtig grådighed, med åben mund. Det var lige som første gang hun kyssede Ham. Det allerfrækkeste en slavetøs ved, er at blive kysset af sin Herre med Hans mund åben. En sjældenhed. En lille detalje, et skjult løfte.

Senere da hun løb ned til stranden, tænkte hun stadig lidt arrig at Han havde givet hende kaffe i morges. Men hun syntes den var lidt tynd, for Han havde ladet resterne fra tragten løbe ned i hendes kop. hun blev rasende og beskyldte Ham for at behandle hende som en hund, respektløst. Han tav bare stille, indrømmede ikke at Han har bare givet hende resterne, men sagde forsigtigt lidt senere at Han beklagede at hendes kaffe havde været tynd. hi hi

På stranden, på løbeturen, tænkte hun at hun kunne godt have reageret anderledes. Været mildere, sagt drillende og smilende til Ham “hovsa der er sket noget med kaffen i dag” eller “har Han lavet te til hende i stedet” eller noget i den retning. Men det gjorde hun ikke, hun blev lidt irriteret og fortrød så lige med det samme. Så tænkte hun på løbeturen, at hun må gøre noget drastistk til at forbedre sit humør i disse dage.

Forleden morgen beskyldte hun Ham for at rådgive sine kvindelige kollegaer bedre end Hans slavetøs med hensyn til køb af telefon. Grove beskyldninger. Så skrev hun et indlæg om sin utilstrækkelighed.

Endnu engang på løbeturen gik det op for hende, at hun blev sur hvis tingene ikke var som hun ville have dem. hun bliver sur hvis Han ikke reagerer som hun vil. Måske er det på tide at hun bliver rettet. Hvis Han synes hun skulle havde den tynde kaffe her til morgen, så skal hun bare være glad for det. Han skal sætte hende på plads. hun udfordrer Ham.

For i virkeligheden er Han alt det hun elsker meget højt. Han er en mand, en dominant. En perfektionist. En kontrollør. En egoist med sadistiske træk. Og Han er også sarkastisk. Han er hendes modsætning. Og hun elsker Ham af alt sit hjerte og vil gøre alt for Ham.

Så i virkeligheden, er disse følelsesudbrud fokussvigt. Som kommer hyppigere end sædvanligt, fordi hun er under en særlig belastning og leder efter job. hun har været så heldig at få lov til at være hos Ham længe nok. Så længe at virkeligheden kan være med, og banke på. Og ærligheden skal være tilstede.

For slavetøsen betyder det endnu mere tryghed og tillid,  jo længere hun kommer ind til Ham. hun slapper mere af. hendes krop reagerer meget mere afslappet på alt, når hun ser den rigtige mand bag den Herre, som hun mødtes med hveranden weekend.

En slavetøs, som hende, er konstant liderlig. Forstået på den måde, at hun vil helst have sex morgen og aften og lidt derimellem. Men det drejer sig ikke om hende. Det er Hans behov der skal dækkes. Så hvis Han ikke kalder på hende fra hendes leje om morgenen så bliver hun sur. Det skal hun lære.

slavetøsen tilgiver sig selv, som et led i hendes selvudvikling som slavinde. hun indser og fortryder, og skammer sig lidt. hun får denne uforklarlige følelse af at have gjordt sin Herre uret. For Han er bare som Han er. Og hun vil ikke have Ham anderledes, fordi Han er dejlig. Senere får hun enda lov til at hjælpe Ham. Stå i bod imens Han træner sit fodboldshold. Så vil hun endnu engang i det skjulte forestille sig og fantasere om Hans dejlige faste lår og balder under de der cykelbuks, som i morges. Uhmm….;-)

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under lykke, overvejelser, slavetøsverden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s