… en speciel dag…der skal fejres…

Nye oplevelser og muligheder åbner sig hele tiden for slavetøsen. Oplevelserne bliver mere intense og mere afslappede og mere dyrbare. Hele tiden. Og hun lærer at slippe sine hæmninger. Ikke de dyriske, men de inderste blide, bløde som dvæler i frygten. Sindet og kroppen har en uforklarlig forbindelse, som ikke kan nægtes.

Som en vaniljekvinde, oplevende vaniljekærlighed, så fik slavetøsen for første gang en tilfredsstillelse, sammen med sin Herre. På samme tidspunkt. Som klimakset i hendes historier og fantasier. En intens meget ren og meget afslappende følelse uden angst eller den kraftige udskejelse. Men en lind blød strøm af forsigtige sammentrækninger, som om hun smeltede ind i Ham. Eller som Han smeltede inde i hende. Tilpasset, og kun til stede fordi hun er den kvinde, som er skabt i Hans billede. Bogstaveligt talt. De blev bundet sammen af deres køn og hjerner. Kroppen rolig og kold.

hun gjorde kun det Han befalede, og lod sig rive med. Gav sig. Lod Ham styre helt og holdent. Ikke den larmende, prustende ekstase. Men en krop der blev så kvindelig og modtagelig, at Hans sæd føltes som en lindring og smørelse for en maskine som skulle have olie eller gødning. Hendes køn som blev så blidt og kærligt, og lod sine tilpassede muskler massere Hans manddom på den måde Han nød. Tidligt i processen roste Han hende for at være Hans dygtige slavetøs. Kildende fingerspidser, som nænsomt pirrer og henter frem den store nydelse og den mandlige seksualitet, som tænder hende så enormt. Uforklarlige detaljer, som giver mening til livet. Hvor bunden og kernen mærkes og livsbeslutninger bliver taget.

hun følte som Han belønnede hende for at have givet sig Ham, som en gave. Hvor hun helt igennem, oprigtigt, har kun koncentreret sig om at tilfredsstille Ham og behage. hun følte det som Han gav fra de indvendige kostbare klenodier, som Han giver sjældent af. Han gav sig hende. hun modtog for første gang i sit liv, som at blive ført ind i himmelrige.

På denne måde tager hendes liv en uventet drejning. For hvis hun får ægte, så giver hun mere. For det kan mærkes. Spektrummet er stort og de lever ikke efter opskrift, men lader livet styre dem.

Men…

Det er en helt speciel dag  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

En dag som skal fejres i aften med champagne og noget let til ganen. Hvor Han skal serviceres efter de forskrifter, hun for lang tid siden har fået af Ham. hun ved nøjagtigt hvordan Han vil have det.

Men i aften skal det være helt specielt. Så nu må hun tage sig sammen og planlægge. hun har mange timer. Der skal shoppes, gøres rent, pyntes og ikke mindst skal hun gøre noget ekstra for sig selv, så Han kan mærke det. Så Han kan være stolt af at eje den slavetøs Han har. Og være serviceret af hende.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under kærlighed, lykke, slavetøsverden, tillid, tryghed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s