ydmyg og underdanig.

Det går mere og mere op for slavetøsen hvor heldig hun er. Selvom hendes Herre har så travlt, med sit arbejde, sine børn, sine venner, sin træning og alt alt det andet, så har slavetøsen en niche hos Ham. I Hans hjem, i Hans hjerte og ikke mindst i Hans tanker. Han gør plads for hende regelmæssigt og i sidste måned fik hun ekstra meget plads og opmærksomhed fra Ham.

Nu er der gået 5 dage siden hun har været sammen med Ham og det føles som evighed. hun har set Ham et par gange, men ikke rørt ved Ham eller været tæt. hun ved at når de så ses, så bliver det godt. hun kan dog glæde sig til Residenzen på torsdag. Og så vil hun ud at rejse med Ham weekenden efter.

hun var ikke klar over at det ville være sådan at underkaste sig som en slavetøs. At hun ville blive så afhængig af Hans tilstedeværelse, som en slags foder til hendes livslyst. Han sendte hende en lang besked i aftes for at fortælle hende sit program i dag og i morgen. Så hun ikke ville bekymre sig og forvente beskeder fra Ham. I hendes øjne er Han perfekt, men hun ved at Han forbedrer sig hele tiden. Som Herre og mand. Han gør og siger ting som Han ved glæder Hans slavetøs. Han vil glæde hende.

hun glæder sig til at knæle foran Ham. Søge læ og tilflugt i Hans stærke beskyttende arme. Han er hendes klitte og redder. Han er hendes grund til at ville være her. Han giver hende liv og lyst og sætter hende på plads hvor hun hører hjemme. For Hans fødder, ydmyg og underdanig i hendes store svaghed og ufuldkommenhed.

Den første sætning i kontrakten lyder

“Slavetøsen skal vise sin Herre passende underdanighed og ydmyghed, behage Ham og takke for den opmærksomhed Han giver hende”.

Dette må hun huske sig på hele tiden. I dag fik hun at vide af en mand, at hun havde et meget udtryksfuldt ansigt. Det kunne ikke skjule noget. Men hun kan også læse sin Herres ansigt. Den fortæller hende alt. Hvis Han er misfornøjet. Og hvis Han synes, at hun ikke opfylder dette første bud i hendes kontrakt. hun håber at Han snart vil rette hende. Så hun kan mærke smerten, og fidne sin plads igen ydmygt. Knæle og lade tårende springe frem når smerten rammer hendes krop med den kærlige og bestemte hånd.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under slavetøsverden, tillid

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s