det sure med det søde…og drømmetænkning…

slavetøsen har lige sagt farvel til sin datter, som bor i udlandet. Fem minuttter efter at hun havde sagt farvel, fik hun en sms hvor datteren roser hende og skriver sådan noget pænt til hende. Og brugte ordet “bedårende” hi hi, det varmede ned til hjerterødderne men slavetøsen skrev tilbage “sig det til Ham” hi hi.

Hele vejen fra lufthavnen, i varmen og i myldretiden, tænkte hun lille smule vaniljetanker. Hmm…sådan tanker omkring at hun må gøre noget ekstra så Herren bliver ved med at synes om hende og synes hun er attraktiv. hun var lidt sur og tænkte at hun trængte til ros, at Han fortalte hende at hun var smuk. At Han kyssede hende på øret og hviskede noget kærligt, om at hun var dejlig og at Han elskede hende. Og at Han derefter gjorde krav på hende som sin ejendom. Og tog hende hårdt bagfra uden at give hende chance for at blive ordentligt våd.

Ak…drømmetænkning…men hun endte med at købe et par stiletter lige inden lukketid. Det føltes dejligt. hun tænkte, at fordi hun havde gået med så høje sko i et par år, hver dag, så fik hun noget under foden, der gjorde av. Et ligtorn eller noget som er næsten væk nu. Og så er det op på stiletterne igen. Dem er der mange af i hendes omklædningsrum hi hi, men nye er velkomne. Der er bare sådanne triste farver overalt.

Men, men, men…virvar af tanker kom op i hovedet, om at være ejet. Herren ejer hende jo, det har Han sagt hundrede gange. Han ejer ikke sine børn, de er til låns. Men Han ejer sin slavetøs.

For nyligt peb hun og brokkede sig overfor sin Herre, fordi hun syntes ikke hun fik opmærksomhed nok. Ikke på den rigtige måde. Men Han har tit sagt, at Han skal nok sige til hvis der er noget ved hendes udseende Han er utilfreds med. Eller som hun skal rette. Så hun kan bare køre videre med sit sex-and -the- city look. Som hun elsker. Han gik så vidt her i mandags at sende hende en sms og rose hende for at se godt ud i en bestemt kjole. En grøn kjole. hendes yndlingsfarve. Hmm…det kunne godt være at det sidste kort skulle stryges lidt mere inden det afleveres.

Men hun skrev en besked til Ham. Om at datteren var rejst og ville vide om der var noget særligt hun skulle i morgen i Residenzen. Inderst inde håbede hun på at Han ville befale hende at komme i aften, her og nu. Hmm…Men, men…der er problemer. Sådan familieproblemer, som Han må tage sig af. Derfor må slavetøsen træde til side. Og måske slet ikke tage til Residenzen i morgen alligevel. Men Han finder på noget, når Han får brug for hende.

Selvfølgelig ville hun kunne mærke en dyb frustration ved at ikke altid være nummer et hos Ham som Han er hos hende. Men hun elsker manden. hun står hos Ham i tykt og tyndt, og er til rådighed. Han må bestemme og finde ud af hvorvidt hun kan deltage i Hans sorger og Hans liv. En dag når Han opdager at hun kan bidrage til Hans velvære, men ikke omvendt, så vil Han kunne benytte sig af det. Det bliver aldrig for sent, for slavetøsen er således skruet sammen, at hun er meget tryg. Desuden har hun ikke noget valg overfor sin Herre. hun er Ham underdanig og afhængig af Ham hele vejen i gennem.

I dag tænkte hun også på netop afhængighedsbønnen, som hun ofte bruger. Hvor hun beder de højere magter om at give hende sindsro til at acceptere de ting hun ikke kan ændre og mod til at ændre de ting hun kan og visdommen til at skelne imellem. Da tænkte hun nemlig på hvor afhængig hun var af sin Herre. Som en hjernevasket tøs. Hver dag. Hver time. Hvert minut.

Men der er op og nedture i denne slavetøs-verden. Tristhed når hun ikke er sammen med Ham. Og så al fokussvigten, at tro at Herren ville gøre de samme ting som en vaniljemand. Rose og kæle og sådan. Det kan Han godt finde på, men ikke når hun forventer eller beder om det. Det er ikke hende der bestemmer eller befaler. Det vil hun heller ikke.

Det er sådan en balancegang. Og det glæder slavetøsen at deltage i Herrens liv. Hans bekymringer og Hans glæde. Forholdet er langt fra at være bare seksuelt. Det er dybt psykologisk. Den fysiske afstand er svær, men den psykiske afstand er endnu sværere.

Men hun kan kun glæde sig til at ligge i sit leje igen foran Herrens seng, sove trygt med åbent vindue og høre Hans åndedræt over sig og Hans nogen gange snorken. Dufte Ham og vente lydigt på at Han kalder på hende op i sin seng. Hvor Han ligger på ryggen med spredte spænstige ben og løfter op på sin dyne for at hentyde at hun skal tilfredsstille Ham. hun elsker det. Det er en stor ære og fornøjelse. hun elsker at gejle Ham op. Mærke hvordan Hans pik langsomt hidses op. Hans træthed og bekymringer siver ud og der kommer et smil og veltilfreds suk. Hvad kunne en slavetøs tænke sig bedre. Når hun så har tilfredsstillet Ham og kan være heldig at have fået lov til at gøre det med kussen, så ville Han bagefter lægge sig tilrette, klappe hende blidt et eller andet sted, som en anerkendelse. Hvis det var en aften, ville hun nogen gange få lov til at falde i søvn på kanten, overfyldt med Hans sæd. Eller så ville Han vende ryggen til hende og hun ville lydigt kravle ned i sit leje igen så Han kunne sove. Ydmygt, underdanigt og meget lækkert. slavetøsen er holdt op med at tænke at hun ikke selv er kommet. Tilfredsheden er så intens, at have kunnet øge Hans velvære.

hun ved at selvom hun ikke ser sin Herre i denne weekend, så ville Han begynde at længes efter hende og hendes krop på et tidspunkt, som hun længes efter Ham. Han er der altid for hende og hun er selvfølgelig altid til rådighed. Et sms, og så springer hun omgående op i sin lille bil og kører hen til Ham. hun har sine kasser og toiletsager i skabet i Residenzen, det eneste hun skal tage med er en kjole til dagen efter og måske et par matchende sko. Sådan har det været længe. Han fandt meget hurtigt plads i sit skab for hendes toppe og camisole, stay-ups, g-strenge og ouvert og alt det andet lækre.

Grunden til at slavetøsen skriver det her er for at trøste sig selv. hendes længsel og savn er meget meget stor. Når hun ikke bor med Ham og ikke har mulighed at være hos Ham.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under overvejelser, slavetøsverden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s