Tillid.

Ak…hun har rigtig meget behov for at skrive for tiden. Følelser, følelser og atter følelser. Nogle vender dem ind og andre vender dem ud. slavetøsen vil ud med dem. Derfor skriver hun så meget. Om alt og ingenting, men dog med en rød tråd. Som måske virker trist.

Det er så nemt at skrive når hun ikke kender sine læsere, så behøver hun ikke at tage så mange hensyn men bare skrive og skrive. hun tænker og tænker og læser og læser blogs. Som en besættelse. hun gider ikke mere undskylde sig for sig selv, for at være som hun er. hun er en besat, submissiv slavetøs som tænker ikke på andet end sin Herre. Og sit liv som slavetøs. hun har altid været fantasifuld, fra hun var helt lille. Og levede i dagdrømme. Til tider. Fantaserede om sex, frække Herskerhistorier i slotte. hun selv var ikke i historierne men andre kvinder. Dog med kernen som hende selv. Den submissive blide følsomme kvinde.

hun nægter at det er tegn på depression. At sortere i bokse og stemple kan hun ikke lide, og har aldrig kunnet. Folk tier stille for at undgå, netop at blive sat i boks. Men videnskab kan hun godt lide. Elsker det. Så skal der diagnostieseres så skal det gøres ordentligt med DSM den nyeste udgave. Ikke semi-terapister som har læst Freud i flæng og fået påduttet lidt popularistiske teorier med. Klinisk depression findes, selvfølgelig. Hvis folk er en trussel mod sig selv og ser alt i sort. Men en lettere melankoli er en naturlig reaktion på livet og omverdenen. Især hvis man har mistet sit job, bor alene, har sagt farvel til sin datter som bor i et andet land, og ikke hører fra den Herre man er dybt afhængig af.

slavetøsen elsker livet og har altid gjordt. hun er en stor livsnyder, på desværre alt for mange områder. Så hun er ikke depressiv :-). Men bare en filosoferende analysehjerne, som er faktisk meget underdanig og ydmyg i nærheden af sin Herre, og mange andre mænd. Ikke så meget kvinder. Der kæmper hun.

slavetøsen bruger derfor igen og igen bloggen til at skrive sig ud af det. For dette er hendes blog, åbent for alle. Så de kan se ind i hendes meget åbne verden men alligevel skjulte og lukkede. hun er ikke unormal eller ualmindelig. hun er bare. slavetøsen har altid troet på kærligheden og det gode i mennesker. hun har enda gået så vidt at analysere med sin analysehjerne kærligheden, og fundet ud af at den er fundamentet i livet. Derfor består livet. Så der er ingen tvivl hos hende, hvad det angår.

Men en nyere synsvinkel er kommet ind i hendes liv, efter at hun startede forholdet til sin Herre og blev slavetøs for Ham. Og det har hun studeret lidt, og er i gang med faktisk. Og det er begrebet magt. Det tiltrækker hende. Ikke fordi hun vil have det selv. hun troede faktisk længe at hun skulle have kontrol, fordi det skulle man. Man skulle have magt over situationen. Men ikke længere.

Sætningen at være egen lykkesmed, blev klasket igen og igen i hovedet på hende når hun var ulykkelig og fortalte om det eller kunne ikke lægge skjul på det med sit ansigtudtryk. “du skal bare” …”du har ansvar for”…”ingen gør det for dig”…”gør bare”…Sådan i det uendelige, råd, råd, råd…hvor hun selv er en ganske glimrende rådgiver og vejleder. Som siger “lev det”…”lad det komme ud”…”sæt ord på det”…”vis det”…”skriv om det”…ha ha arrrrogaaaannnnnttttt…nej…bare stolt med mening.

Men slavetøsens mor, som er et andet sted i universet, sagde altid. “stryg bare tøj og sengelinned, så glemmer du dine bekymringer”…eller “sy eller mal, så glemmer du dine bekymringer”…Det er også godt og rigtigt. Men ikke helt sandt, fordi de glemmes ikke, men bliver sat til side, for at komme frem i en anden form. Mildere eller stærkere. Måske kamofleret. For nogle mennesker kommer de frem som psykosomatiske. Med hovedpine, nakkespænding og alt muligt. Som så ender i sygdomme og måske kræft og død. Det har slavetøsen set meget af.

Men idræt, eller fitness som slavetøsen har dyrket, hjælper. Så er bekymringerne taget op igen, efter en stressudløsende tur i centeret. Bearbejdet og ser anderledes ud. Den smertefulde peak er forsvundet og efter sidder sådan objektiv fornemmelse af menneskelige opgaver og følelser. Og gevinsten har også været en fræk mandedunst og blikke overalt. Så nu afsted i fitnesscenteret igen, for at slippe af med de 3-4 kilo nu.

Alle disse tanker kommer til slavetøsen på denne våde, kølige og dunkle dag. hun ligger i sin datters store seng, med laptoppen på skødet og skriver og bearbejder sine følelser og kommer så frem til titlen på dette indlæg “tillid”. Endelig.

Hvad er tillid?

I Wikipedia står der

“I sociologien beskriver tillid en relation mellem aktører. Tillid handler først og fremmest om en social aktørs suspenderingen af tvivl overfor en anden aktør eller en ide, dvs. det at en aktør godtager en anden aktør, eller en anden aktørs ide, som gangbar, kompetent, god, ærlig eller sand.

Tilliden kan siges at have i hvert fald tre funktioner i det sociale rum. Den gør sociale handlinger forudsigelige, den skaber en fornemmelse af sammenhørighed og den gør det nemmere for personer at arbejde sammen.”

slavetøsen synes det er en god nok beskrivelse. hun tænker nemlig hvor uendelig lang tid det tog for hende at have tillid til sin Herre. hendes manglende tillid forklarede hun med sine barndoms oplevelser, hvor hun gentagne gange oplevede tillidsbrist. Det vil sige som en typisk submissiv, så søgte hun forklaringen i sig selv. Så hun kunne ændre sig selv. På en måde er det ene rigtige, fordi hun kan ikke ændre andre end sig selv.

Men hun har tænkt på om der var noget i hendes Herre måde at være på som gjorde at hun havde svært ved at danne tillid til Ham. Ikke på det seksuelle plan, der har hun tillid. Han gør aldrig noget, hun ikke vil. De har et stopord, som hun aldrig har brugt. Men hun tænker netop på det der står i Wikipedia definationen. Suspendering af tvivl. Og at godtage ærlighed og sandhed.

slavetøsen har aldrig taget sin Herre i at lyve af hend eller være uærlig. Men hun har taget Ham i at ikke sige tingene hele tiden, hvad Han skal og vil og tænker. Derfor har slavetøsen brugt sin livlige fantasi til at digte hensigter. Netop fordi Herren er en strategisk tænkende taktiker er Han forsigtig og vil have kontrol over tingene. Han er ikke impulsiv, utålmodig og grænseoverskridende som slavetøsen.

Han siger kun det til slavetøsen som Han mener hun har brug for at vide. Ikke mere. hun ejer Ham ikke. Han ejer hende. Det er kernen i deres forhold. Han forventer ikke eller gør krav på at hun ikke tænker, men det fungerer bedst således. Altid når hun ikke tænker disse tænker, men bare er. Underdanig og kærlig. Helst tavs og stille, så er Han tilfreds med hende. Også når hun er uselvisk og selvofrende, og Han mærker at hun kun tænker på Ham.

Er det nok for hende? Kan hun leve med det? Ja, det kan hun. hun elsker det. hun behøver ikke at bevise overfor sin Herre længere hvem hun er. Heller ikke andre. Så længe Han tager sig af hende. Og tager ansvaret for hende. Beskytter hende og er hendes eneste mand og Herre. Og det er Han.

Hvis hun har behov for opmærksomhed de dage de ikke kan være sammen, så kan hun bede om det i form af besked. Når hun tænker tilbage så får hun det også altid når hun beder om det, pænt. Men hun gør usynlige krav og forventninger om at hun ikke skal bede om det, men Han gør det bare. Det gør Han også nogen gange, hvis Han ikke har uendelig travlt. Bare når Han sidder i toget, må Han udføre sin travle korrespondance over nettet eller noget. Fordi Hans telefon giver Ham aldrig fred. Og Han klager ikke men vælger og prioriterer, som Han er.

Han forventer at hun adlyder, eller så beder om en undtagelse. hun fik jo besked for over en uge siden at bruge den lille analplug og skedekuglen hver dag. Hver for sig, i en time. Men hun har kun brugt skedekuglen to gange. hun har ikke brugt den der analplug, ikke fordi hun ikke bryder sig om den. Men det skal være sammen med Ham, eller i en situation hvor hun er motiveret. Han ved det ikke, og hun har tænkt om hun skulle lyve. Men det er hun dårlig til overfor Ham. Så nu ved Han det, hvis Han læser det her. Hvis Han gør. hun ved ikke konsekvenserne. hun burde faktisk fortælle Ham det, fordi det er på en måde tillidsbrist, men ikke så alvorlig. Det har hun så gjordt nu.

Nogen ville tænke at hun er en besværlig slavetøs. Det er hun også. Men hun arbejder hårdt på at blive en mindre besværlig slavinde. Herren har sagt at hun var langt på vej, men havde en hel del at lære og træne. Det kommer. Han har også sagt at det kan tage mange år, ligesom det kan tage Geishaerne 6 år at blive dygtige i deres rolle.

Så nu er slavetøsen nået dertil at hun føler at hun måske skulle indstille at skrive så meget om sig selv og sin Herre på denne blogside, og fortælle lidt historier eller publisere en af de 50 hun har skrevet. Eller nogle filosofiske overvejelser. Eller bare en scene eller seance som hun har oplevet med sin Herre. Det har hun rigeligt af :-). Eller så kunne hun vise billeder, eller skrive om noget der optager hende til dagligt mht til udseende.

Det er nemlig sådan en slags frigørelse at have opdaget det der med tilliden. Hvis der er nogen der ikke kan have tillid, så er det Herren overfor sin slavetøs, som ikke udfører de opgaver hun får befalet. Faktisk har hun været ulydig, og sådan i en voldsom grad. Han havde enda sagt til hende, at hun sagtens kunne bede om dispensation i nogle tilfælde hvis situationen var sådan fordi hun havde sin datter på besøg, men hun skulle bede om det. hun ved godt at Herren ikke tager det så alvorligt, men hun ved også at Han sagde engang at det var vigtigt at Han kunne stole på at hun udførte de opgaver hun fik når de ikke var sammen. Nu har slavetøsen ikke løjet, men bare været tavs. Hvis Han havde spurgt, så ville hun have sagt sandheden. Nogen gange kan denne her D/s verden også føles som lidt sjov, eller sådan en slags humør/drilleri som Herren er så god til. Hvor Han nogen gange både officielt og skjult griner lidt af sin lille naive slavetøs ;-).

På den anden side, hmm…

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under tillid

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s