Det lettede…

ikke på trykket, men det dystre slavetøs sind. hun var søvnløs i nat, fik nogle mærkelige tanker og skrev et indlæg hvor hun brokkede sig gevaldigt. I formiddags ville hun skrive et fortrydelsesblog til Ham, men modtog en sms lydene på at møde med Ham på Fisketorvet kl. 11.00.

slavetøsen var ikke længe om at skifte over til en sommerkjole, smøre lidt ekstra makeup, give neglerne en ekstra omgang neglelak, tage sine stiletter på og køre afsted. hun havde heller ikke ret meget mere end en halv time. hun nød at møde sin smukke Herre og kigge med Ham først på idrætstøj for derefter at spise frokost med Ham. De fik snakket en del. Da de tog afsked et par timer senere, tog hun om Ham, men Han tog hurtigt hendes hånd og lod hende kysse Hans. Som hun plejer og takke for sig. Knæle behøvede hun ikke. Dejligt da hun så at Han så efter hende. hun var igen Hans.

hun må nøjes med at fantasere hvad der ellers kunne være sket. Spredt sine ben, uden trusser. Eller Han listet sine fingre under kjolen. Uhmm…men hun var nok optaget af at komme af med sin surhed. Ni dage. Og der kunne alligevel mærkes lidt prikken.

Der kan ikke altid være den samme spænding som i de første tre måneder. Men det kan blive anderledes. Lige så godt anderledes. Herren ved det. Han ved at Han har trænet både slavetøs-munden og slavetøs-kussen til at tilfredsstille sig. Og så meget andet.

Så måske er de 14 dage der vil gå nu, bare spændende og ophidsende. hun er jo i gang med at træne sine lår på fuld tryk nu igen, for at kunne komme på den cykel hun har bestilt. hun glæder sig til at klemme om Ham. hun fantaserer om den porno-video hun så i aftes i computeren, hvor en dame red sin mand og fik en sprøjteorgasme ovenpå Ham. Frækt. Men slavetøsen må godt tænke frækt og være liderlig, men hun skal altid bede om tilladelse. Og hun vil ikke gøre det nu. Men spare sig. Tanken får det til at dunke dernede og en anelse krampetrækninger ville ikke være dårligt.

Og den bidende smerte fra spanskrøret. Mon ikke hun har fortjent det snart. Men det bliver det nok ikke, fordi de skal ud at rejse næste weekend. Uden spanskrør.

4 kommentarer

Filed under det mørke univers, lykke, slavetøsverden, tilfredshed

4 responses to “Det lettede…

  1. Du skriver bare så skønt! 🙂

  2. Tak kære Freja.
    Det glæder hende meget at du læser hendes blog. Så er det ikke så ensomt. Og måske vokser vi, og bliver bedre.
    kh Hara

  3. tak for indlæget Freja, du skriver helt kanon

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s