Smæk igen til slavetøsen.

“Kom, imens Herren laver noget kontorarbejde færdigt skal hun have en opgave”. hun knælede foran sofabordet, og gloede. Han havde stillet alle mulige slagredskaber på sofabordet. Piske, spanskrør og ridepisk. Og der var kommet to nye til, køkkenredskaber. Efter en stille og kærlig weekend fik hun et lille chock. Men det kriblede af spænding. “Hvad vil Han” tænke hun. “hun trænger til omsorg og mildhed” tænkte hun.

“hun skal stille redskaberne (ialt otte) i den rækkefølge hun vil modtage dem. hun får smæk fra hver af dem 12 gange. Men hun har her 9 terninger, og hun skal lade hver prik gælde for et minut, dvs et minut kæleri. Og hun må sætte de terninger lige som hun vil imellem redskaberne”

hun sank sammen, bøjede hovedet og stirrede ned. Han spurgte “hvad er der galt?”. “men skal hun have alle de smæk, og med to nye hårde ting, det kan hun ikke overskue”. hun kiggede stadig ned og sagde med en lidt arrig stemme “skal det være belønning eller straf, eller leger Han kun med hende”.

Han kiggede på hende stum. Tog de 2 nye køkkenredskaber og lagde dem væk. hun fortrød allerede og lagde sig ydmygt foran Ham og pev lidt. Han kiggede bestemt på hende og sagde “her har hun så dem hun kender, nu går Herren og når Han kommer tilbage og hun ikke har ordnet de ting, bliver det så ikke til noget”.

Med tunge arme begyndte hun at kigge på tingene på bordet. hun fik en fiks ide, og begyndte at sortere i 3 bunker. Et spanskrør og en pisk i hver, men ridepisk og en pisk i den tredje. hun tænkte det igennem. Lod alle terninger vende med 6 taller op. Og sorterede dem således at hun kunne se de for sine øjne hvordan det ville være.

Først seks minutter med kæleri, så pisk og ridepisk, så 12 minutter med kæleri os.videre. Det ville ende med 4 terninger eller 24 minutter med kæleri. Hmm…hun kunne ikke holde sit grin tilbage…

Han kom ind og kiggede, og på hende grinende tilbageholdt. Wauww det vil tage sin tid…Hm…”det var en prøvelse, for at Herren kunne se om hun adlød Ham”…”hun må vælge 2 instrumenter nu”…hun lod Ham ikke sige det to gange og valgte dem der gjorde mest ondt. Ridepisken og det tynde spanskrør. hun rakte dem til Ham knælende. “ok, men Han troede hun ville have den her?” . Han tog den nye læderpisk og holdt den fremme. “Ja, det ville hun også, men de der ville hun først og fremmest”. “Så får hun alle tre”.

Og det virkede…

Med blå numse og yderst tilfreds. hun havde glemt hvordan det ville være. Den gode hurtige smerte. Med 6 orgasmer så det flød. hun var udmattet bagefter, langt væk i subspace. Han sagde bagefter at Han godt kunne lide at se hendes blik fjernes, eller et slør komme i hendes øjne.

hun var meget ydmyg og blid bagefter. Og havde fundet sin plads, da Han sagde at fremover skulle hun ikke modsige. Eller sige sin mening, hun skulle blindt adlyde og takke for det hun får. Ja det ville hun, det skulle der til for at hun forstod det.

Nu skal slavetøsen være hos sin Herre i Residenzen den ottende nat. Så må hun pænt vente, men hun ved at om elleve dage vil hun ud at rejse med Ham igen. Og der hersker ingen tvivl. Men hun ved at Han ved, at hun kan ikke holde ud så lang tid væk fra Ham som sidste gang. Umuligt. Men hun lader det i Hans hænder. Men det må kunne mildnes. hun er fuldstændig i Hans magt.

Der er så meget hun ville skrive om pludselig. Overvejelser, tanker og følelser og alt muligt. Sommerferien træder snart ind, og den dybtsindede træthed lader røre på sig. hun knæler i sit sind, foran sin Herre og den anden som bestemmer alt og beder om ro nu. Og mod.

Og hun takker for at få lov til at være hos sin livgiver.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under det mørke univers, lykke, slavetøsverden, tilfredshed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s