nyt liv, nyt håb…

Han siger det igen og igen. De pæne ord.

Han sidder på sengekanten, rører ved hende og ser på hende. “Min dejlige slavetøs, hun skal nok blive en rigtig god slavetøs en dag”. Ser kærligt på hende, rører blidt. Giver hende håb og velvære. Kysser hende farvel.

Nu skal slavestøsen pakke sine ting, sætte skoene og taskerne ned i kasserne op på den øverste hylde. Tage hjem til sig selv, hvor hun ikke har været i 8 dage. Hjem at vaske, og være den anden. Og vente, men pænt og positivt. Ikke gå op i sømmene.

“hun kan tage cyklen med toget, og Herren kigger på den”

et løfte…omsorg…kærlighed…dejlig samhørighed…ansvar…

Trods sin underkastede natur så har slavetøsen altid besiddet et indgroet optimisme som har givet hende livsmodet. hun har den stadig, men hendes Herre er den som giver hende mening med det hele. hendes tabte tro på mennesker, genvindes så småt og hun langsomt opgiver sin kamp. Lader sig flyde med i bevidstheden om at Han vil sørge for hende og tage sig af hende. Han giver hende den sikkerhed, hun trænger til.

Der er mange praktiske opgaver derude i den kommende uge. Træning, oprydning, vask og forberedelse. Og så at finde et andet job. Nu er hun på en eller anden vis udrustet bedre til det. Fordi hun ved nu hvilke krav hun kan gøre til sig selv. Der er altid paybacktime og lyset forude bliver klarere og klarere. hun ved nu, at nogle ting kan ikke tages fra hende. hun ved også at hun må klatre over hindringerne uden at rive sig alt for meget eller tro hun kan springe nemt over. hun ved også at hun KAN stole på sig selv og sine fornemmelser. Beviset bliver tydeligere og tydeligere.

hun glæder sig mere og mere til at komme væk fra den slags, hun har været omgivet af længe. Starte nyt, og hun er sikker på at hun bliver en bedre slavetøs for sin Herre når hun gør det. Han tror på hende og vil hende.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under lykke, overvejelser, slavetøsverden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s