Skæbnens ironi.

En enkelt sms og alt ændrer sig. Herrens magt over slavetøsen er så total, at i det øjeblik hun er sammen med Ham forsvinder alle pessimistiske tanker og livet bliver så vidunderligt her og nu.

Det var det der skete. Han fik brug for hende tidligt søndag morgen, og har haft brug for hende lige siden. For slavetøsen er det dejligt for hendes kærlighed til Ham strækker sig langt ud over det seksuelle. hun tager sig af Ham, Hans børn og Residenzen. Og det er dejligt. Men hun havde lige skrevet og tænkt, at hun håbede at Han ville få brug for hende en dag, som hun konstant har brug for Ham for at kunne leve, leve sit liv fuldt ud i helhed.

Han var ud for en lille ulykke, og hun takker de højere magter for at det ikke blev værre end det blev. hendes sarte Herre bliver som en lille dreng. En dejlig mand og Herre der bliver som en lille dreng. hun elsker at kunne tage sig af Ham. hun elsker at være sammen med Ham. hun er stolt over at kunne gøre noget for Ham, og Han synes det er betryggende at have hende ved sin side.

At Han så lister sine fingre rundt på hendes krop, og tilfredsstiller hende, stille, ude på altanen, hvor hun må undertrykke sine lyde og lyster og give efter for Hans ekspertise og Hans hænder. Hvor hun så senere, knæler og tager Ham i munden, som den lille trænede ekspert hun er blevet. Han roser hende, og siger at Hans slavetøs er så dejlig når hun er kommet, varm og våd. Men kan klemme om Ham og massere med sin altid liderlige kusse.

Mærke Hans glæde over at hun er der hos Ham, og tager sig af Ham. Og glæden over at de skal ud at rejse igen i næste uge til deres yndlingsby som venter. Ændrede planer, men helt sikkert nydelsesfulde momenter og dage. Dejligt…det er skønt.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under kærlighed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s