Alene igen.

hun blev rasende vred og følte sig stærkt misbrugt og kasseret, da Herren i går nævnte forsigtigt at hun skulle hjem til sig selv, og at Han trængte snart til at være alene. Så fortalte Han om nogle ting Han skulle i weekenden, og hendes raseri øgedes og eksploderede i grimme ord der flød ud af munden på hende. Selv havde hun tænkt at bringe det på bane. Og havde faktisk forestillet sig at skulle være væk i går morges. Men blev, fordi hun troede at Han ville have hende længere. Eller var det håb, fordi gnisten i øjnene så hun, fraværet.

Han nåede at rette hende af, på sin måde. hun fik blandt andet lov til at sove ved siden af Ham, men måtte kravle over i sofaen når hendes vrede nåede klimaks midt i den søvnløse nat. Der sov hun ikke, og når hun kunne høre og se at Han vågnede hele tiden, så kravlede hun op til Ham igen. hun kunne ikke holde ud at se Ham søvnløs. Da hun så lå der igen og forsøgte at falde i søvn med Hans maverumlen, kærtegnede hun Hans lænd og tænkte, at Han vidste ikke hvem hun var. At hun havde nogle specielle evner. hun kunne hele. hun har helet mange. Men hun kan ikke hele sig selv. Endnu. Det skal læres.

Igen i morges fik de snakket, og Han fik uddelt nogle opgaver til hende. I et glimt i dag, overvejede hun om hun skulle udføre dem. Til hvilken glæde. Men tanken smed hun hurtigt igen. hun må huske sig på sin fokus. Som slavetøs. Behage sin Herre, øge Hans velvære.

Så fik hun også krænget ud af Ham hvornår de skulle ses igen og hvor meget de kunne ses resten af sommerferien. Igen på mandag. Raseriet var enormt, og hun ville overveje det. Vil hun bruges eller misbruges? Eller udnyttes?

For hende er det ikke en leg.

hun måtte derfor spørge hvor meget hun var værd for Ham, fra et til ti. Og fik svar.

hun overvejer om svaret er tilfredsstillende for hende. For Han er ti for hende. hun spurgte også hvad for nogle hensigter Han havde med hende, hvad ville Han med hende. Han svarede, at Han ønskede at udvikle forholdet med hende.

Det var et smukt svar. Meget smukt. Som så fik bøtten til at vendes. For hun kom i tanker om det hun ved. AT de er to modsætninger. Hvis hun er modig, så er Han det modsatte. Hvis hun er åben, så er Han det modsatte. Sådan kan hun blive ved. hun skal ikke vente på at Han tager initiativ, for det gør Han ikke. hun må gøre det.

hun må acceptere at Han er som Han er. Ikke et forestillet drømmebillede af en mand og Herre, som hun i sine mangeårige drømme og tanker har dannet. Og bruger som forbillede på hvordan tingene skal være. hun skal give Ham tid. hun skal lære Ham at kende.

For omvendt så mange andre forhold, så startede de deres med en kontrakt, uden at kende hinanden i bund og grund og elske hinanden. hun lærte meget hurtigt at elske Ham, og elsker alt ved Ham. Eller? Elsker hun også Hans svage sider? Hans forsigtighed? Hans forbeholdenhed?

Kan hun elske Ham som Han er? Eller elsker hun hylsteret? Eller sit drømmebillede? Det hun tror og håber?

Krakelerer facaden, når hun mister fokus? Begynder at forvente noget andet, end der er tilbudt?

hun blev enig med sig selv, at hun fortjener det bedste. hun skal tænke på sig selv nu. hun har tænkt på Ham, og Han har tænkt på Ham, men ingen har tænkt på hende. Han fortjener ikke bedre end hende, for hun har givet Ham alt. 200 %.  Men hun vil ikke sige, at Han ikke fortjener hende. hun bliver ved med at give og give og er udtømt til sidst.

Det kan ikke klares med en orgasme uden begær. En pligt-orgasme.

Eller et lille pligt-tunge-kys. Uden begær.

Det kaldes kompensation.

Hendes vulkanudbrud vil gøre av. På Ham. Brænde Ham længe og varigt. For den kærlighed som hun bærer til Ham har en underside. hun får lyst til at såre Ham, som Han har såret hende. Men Han vil ikke såre hende. Han er bare en stor egoistisk dreng. Eller hvad? ER Han en moden, voksen mand, der ved hvad Han gør og tager sit ansvar.

Så når hun er enig med sig selv, at hun fortjener det bedste, så må hun være tålmodig. Og håbe på at hendes værd øges. Med tiden. Men hun må blive ved med at mærke efter sine mavefornemmelser. Og lytte efter Ham. Og mærke efter når hun ser lyset begynde at slukke i Hans øjne. Og i sine tanker. Det er hende der må sørge for at holde lunten tændt. hendes modsætning kan ikke. Han kan ikke holde på kvinder. Men hun skal også sørge for at ikke lokke Ham ind i en fælde Han har været før.

For hun sagde til Ham, engang. At hun ville elske Ham mere og dybere end andre. Ubetinget. Han skulle bare sørge for hende, beskytte hende. Og være for hende. Så det kan mærkes.

Det er altid lige hårdt at være alene igen. Lejligheden er død. Tingene er døde. Fjernsynet er dødt. Lysten er død. Der er intet der er vågent undtagen glæden og længslen til Ham. hun ved nemlig, at hvis hun begynder at få lyst til tingene her, så er gløden til Ham ved at være slukket. hun ved også, at hun ikke kan kræve af Ham, men hun kan kræve det bedste til sig selv. Derfor overvejer hun at vende tilbage til sit “jeg” men tør ikke. Er bange for konsekvenserne.

Endnu engang må hun have fuldt ud tillid. hun må tilgive. Og give. Og elske. Og håbe at Han en dag får brug for hende igen, som Han har haft. Og at smerten når Han smider hende væk, når Han ikke har brug for hende mere, bliver mindre.

Nogen ville kalde det dørmåtte og wannabe. Men det er nogle spøjse personligheder vi har med at gøre i dette mørke univers.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under overvejelser, slavetøsverden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s